mk8999 17.05.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam.Przez moją działkę przebiega rów melioracyjny.Z reguły płynie tam czysta woda, ale czasami firma transportowa spuszcza do niego swoje czarne ścieki .Czy pozwolenie , które posiada ten zakład jest zgodne prawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 18.05.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Do rowu melioracyjnego nie mozna spuszczać scieków tam moze płynać jedynie czysta woda która odwiadnia teren, znając jednak zycie u mnie tak jest do tego rowu ludzie lub firmy spuszczają scieki i smrodek jest straszny. Walczyć z tym mozesz na dwa sposoby albo zgłosisz to strazy miejskiej w momencie jak firma sluszcza scieki, albo napisać pismo do ochrony środowiska. Acha jak byś pisał do ochrony środowiska to nalezy sobie zastrzec zeby nie ujawniali twoich danych osobowych bo u mnie była sytuacja ze urzedasy ujawnili moje dane osobowe wszystkim mieszkańcom którzy spuszczali ścieki do takiego rowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka_jr 18.05.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 nalezy sobie zastrzec zeby nie ujawniali twoich danych osobowych bo u mnie była sytuacja ze urzedasy ujawnili moje dane osobowe wszystkim mieszkańcom którzy spuszczali ścieki do takiego rowu . przyjemnie to po tym na pewno nie miałeś z wrednymi sąsiadami - brudasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts