Andrzej Wilhelmi 31.08.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Nie jest to dworek ale mini pałac. W moim przekonaniu pasowałaby tu najbardziej Mnich-Mniszka lub dachówka zakładkowa Klasztorna ewentualnie Renesansowa. Wszystko to jednak rzecz gustu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna1983 23.01.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 i...? czekamy na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerkoff 20.10.2010 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam - troche stary ten watek ale tym lepiej, bo pewnie juz budowa skonczona. Czy moglbys podeslac na priv zdjecia? Bylaby szansa zobaczenia domu w realu? Tez sie przymierzamy wlasnie do tego projektu. Dzieki! Parter skończony. Strop nad nim także, oraz schody. Poszło 41 m3 B-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioslotw 04.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witam - troche stary ten watek ale tym lepiej, bo pewnie juz budowa skonczona. Czy moglbys podeslac na priv zdjecia? Bylaby szansa zobaczenia domu w realu? Tez sie przymierzamy wlasnie do tego projektu. Dzieki! Witam! Nie zaglądałem tu wieki. Niestety budowa nie zakończona (z róznych powodów). Jeżeli nadal chcecie zobaczyć w realu to zapraszam. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grejsi 02.04.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam! Nie zaglądałem tu wieki. Niestety budowa nie zakończona (z róznych powodów). Jeżeli nadal chcecie zobaczyć w realu to zapraszam. powodzenia Witam, jestem zainteresowana budową domu, jednak waham się pomiędzy projektami Ambasador i Ambasador 2. Czy budowa domu z tego wątku została już zakończona? Chciałabym zobaczyć dom na żywo, jeśli jest taka możliwość Pozdrawiam miłośników tego projektu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts