max_l 18.05.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam wszystkich Mam serdeczną prośbę do osób które zbudowały lub budują dom ORION w okolicach Warszawy. Zamówiłem juz projekt ale mam pewne pomysły co do zmian w projekcie. Jednak przed przystapieniem do realizacji moich pomysłów chciałbym zobaczyć ten dom w rzeczywistości. Bardzo byłbym wdzięczny jeśli ktoś z Was dał by mi taką możliwość. Bardzo proszę o kontakt na email: [email protected] lub odpowiedż na tego posta Z góry dziękuje za pomoc Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoja30 27.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Spróbuj zadać pytanie w dziale Projekty i Architektura. Napisz również z jakiej pracowni jest projekt albo wklej link do projektu, bo nazwy czesto się powtarzają. Możesz też w wyszukiwarce wpisać nazwę ORION, było juz rozpoczetych kilka wątków np.http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=95083&highlight=orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts