osiris 18.05.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Mam pomieszczenie w piwnicy, gdzie jest podłoga z nieoszlifowanego lastrica.Są tam stare szczelinki.Chcę pomalować to "Betondurem" i wiem, że on nie zaleje i nie wyrówna mi tych szczelin.Czym mam to wyrównać i zaszpachlować przed malowaniem, żeby było na tyle twarde i trwałe, żeby przy chodzeniu się nie wyłupało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 20.05.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Zaprawą klejącą do płytek ceramicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osiris 20.05.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Zaprawą klejącą do płytek ceramicznych Rozumiem, że podłogowych, czy obojętnie? Dzięki za odpowiedź i podpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 20.05.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Najlepiej klej do gresu ma większą przyczepność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts