ArtiW 20.05.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Rozumiem, że wszyscy zainteresowani takim rozwiązaniem budują hotele, albo przynajmniej duże pesjonaty .... W domu jednorodzinnym lub nawet dla kilku rodzin jest to wyraźny przerost formy nad treścią. TO ROZWIĄZANIE JEST ZBEDNE. Ale jak już ktoś musi; radzę też zastanowić się, albo zrealizować bez zastanowienia, windę do transportu upranej bielizny na strych do suszenia. Pozdrawiam. Jasne, zbedne. Da sie zyc... Zreszta tak jak i bez telefonu, tv, radia, samochodu i wielu innych. Tez sie da zyc. Pytanie tylko czy skoro jest mozliwosc, to czy nie mozna sobie zycia ulatwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 25.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Czy cena 7 000 zł za zsyp nadal aktualna?Może ktoś montował i urealni cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 tez o takim zsypie myslelismy lecz pralka nie bedzie stala w pomieszczeniu pod pionem lazienek i bylby problem z poprowadzeniem rury wiec dalismy sobie spokoj wystarczy podać ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 7000 szwageir przebił strop - dziura wielkości 25cmx25cm wsadził kupiony w markecie profil kwadratowy taki "zamknięty" i już cena 30 zł hihi Dokładnie tak będzie u mnie - dziura w stropie jest Więc tylko "rura" i klapka na górze obudowana g-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 19.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jaką macie średnicę rury? Czy ktoś ma 200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 19.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ja u siebie wsadziłem rurę o przekroju 315. akurat z projektu wyszło tak że górna łazienka jest dokładnie nad "kotłownią" w której będzie stała pralka . rurę oczywiście obudowałem płytami gk. zobaczymy jak się sprawdzi to rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brytna_Sprytna 29.09.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witajcie, Czy ktoś z Was mógłby dołączyć zdjęcia już gotowego zrzutu do bielizny wykonanego własnymi siłami? Jestem w na samym początku budowy i zamierzam taki zrzut zainstalować samodzielnie (czytaj: wykorzystując małżonka ) ale nie wiem czy można w marketach budowlanych kupić takie drzwiczki do rur plastikowych, o których wspominacie powyżej. Jak wygląda miejsce wrzutu w waszych łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts