kamieniczka 18.05.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Wybieracie się na Festiwal Wnętrz w Krakowie (19-20.05.07)? A może ktoś był we Wrocławiu? Warto? Link dla tych, którzy chcieliby dowiedzieć się więcej o festiwalu: http://www.festiwalwnetrz.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.05.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Mieliśmy iść z mężem, ale niestety wypadł nam wyjazd z odwiedzinami w szpitalu Ale od 25-27 maja są IX Oświęcimskie Targi Budownictwa, Instalacji i Wyposażenia Wnętrz w Oświęcimiu My się raczej wybieramy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.05.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Szczegóły dotyczące lokalizacji targów i prezentujących się branż: http://www.meble.pl/pl/298,299/299/strona1,2,0/meble891.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 22.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 byłam na podobnych targach w Bielsku-Białej - interesujące dla nas były tylko dwa stanowiska:( był tylko jeden wystawca z kuchniami i zlewami i może trzech z podłogami, skromnie:(może oświęcimskie będą atrakcyjnieszepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika266 22.05.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam, byłam na tym festiwalu w KrakowieZnalazłam kilka interesujących ofert, miałam porównanie w obsudze klientów przez różne sklepy i firmy- do kilku się przekonałam Plus jest taki, że w jednym miejscu masz firmy, które często znajdują sie na obrzeżach miasta i nie chciałoby ci sie tam jechać, a okazuje się, że warto Dużo było katalogów, ulotek i promocji (typu: "z tą ulotką taniej 10% do końca maja", darmowa "Weranda" - ale tylko pierwszego dnia)Darmowe porady architektów wnętrz Byłam pierwszy raz i myślałam, że będzie wiecej wystawców- osoby z którymi byłam, tez były tym zawiedzioneale pewnie w różnych miastach różnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts