milagros111 18.05.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 czy bral ktos kredyt w santanderze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 18.05.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Wydaje mi sie, ze w tym watku znajdziesz kilka osob, ktore braly. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=43761&highlight= Proponuje ci jednak sprecyzowac swoje pytanie. W pierwszym momencie chcialem po prostu odpowiedziec "tak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milagros111 18.05.2007 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzieki. Interesuje mnie bardziej jakie ma wady bo widzialam tylko same dobre strony tego kredytu a pewnie to wyjdzie jak bedzie juz zapozno. Prosze o jakies ciekawe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 18.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzieki. Interesuje mnie bardziej jakie ma wady bo widzialam tylko same dobre strony tego kredytu a pewnie to wyjdzie jak bedzie juz zapozno. Prosze o jakies ciekawe informacje. Na pewno b. wysoki spread Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djan 25.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 jest to jeden z najrozsądniejszych banków jeźeli chodzi o kredyty na nieruchomościw każdym razie mam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 25.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mi powiedzieli że maksymalna wysokość transzy to 60 tys.- przy dzisiejszych cenach to trochę kiepsko Dlatego wezmę kredyt w KB Aha i jeszcze jeśli kredyt jest w PLN to bazą jest WIBOR 6M (korzystniejszy jest 3M) i marża 1,1% (którą podobno można negocjować, ale w KB bez negocjacji mam 0,9%) pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts