e2rd77 18.05.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Zamierzam wybrać któryś z tych parkietów:- dąb parzony- dąb wędzonyZależy mi na jego ciemnym kolorze tego drewna - w miarę zbliżonym do wenge. Czy duża jest różnica w głębi koloru między tymi dwoma odmianami dębu? Jaki sposób zabezpieczenia tego parkietu wybrać (jaki lakier) aby kolorem zbliżyć się jak najbardziej do wenge.Czy ktoś ma jakiś dobry namiar na producenta parkietu/deski parkietowej z dębu wędzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 20.05.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam .Fabryka parkietow w Biadkach robi duoparkiet z wedzonego debu.W pierwszej klasie efekt bardzo przypomina wenge.U mnie na poddaszu wyglada to mniej wiecej takhttp://images1.fotosik.pl/318/84044a6d4c37aa82.jpgPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e2rd77 24.05.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dzięki za odpowiedź. Może ktoś zna dobrego dostawce parkietu litego z dębu wędzonego? Szukam parkietu o wymiarach 22x65-70x350-450. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkow 05.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam dab wędzony jest duzo ciemniejszy od deba parzonego parkiety warstwowe produkuje jak wspomnial poprzednik firma Biadki oraz Finishparkiet oraz kilka innych ale sa jeszcze drożsi Ja kupiłem lity parkiet z firmy delmax na podkarpaciu i efekt jest super. jak chcesz kontakt to daj znac na email [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts