groszek 3 10.10.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 A może on to robi specjalnie? Może chce coś jeszcze z Ciebie wydusić? Musisz być twardy Ged - to pewnie gra z jego strony! Jeśli nie to masz cięzki orzech do zgryzienia. pozdr..G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 10.10.2003 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Biegły z banku wycenił działkę o 100 tys. więcej od ustalonej ze sprzedawcą kwoty. Moim zdaniem warta jest jeszcze więcej - więc przebiłem - co miałem zrobić. Jestem pewny, że to blef, ale co ja mogę? Ja chcę tą działkę i on o tym wie. Facet naprawdę gra dobrze. Działka nigdy nie była u pośredników. Sam ją znalazłem i namówiłem chłopa do sprzedaży. Kilka razy widziałem jak pośrednicy pokazywali klientom działki sąsiednie. Coś w tym rejonie zaczęło się dziać. Może chłop nie blefuje? Nie chce zmarnować następnego roku na szukanie. Jeśli ktoś czytał moje posty to wie, że to tyle już trwa. W poniedziałek 13 o 16 notarialna umowa przedwstępna 50 tys. zaliczki, 50 tys. zadatku. 13 - hmm brałem ślub 13 - może to dobra data na zakupy. Dziękuję za wsparcie - teraz naprawdę jest mi potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Ged 3mam łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 13.10.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Umowa spisana. Dwie godziny u notariusza. Umowa przedwstępna dokładnie taka jaką chciałem. 50 tys. zadatku, 50 tys. zaliczki. 777 itd. Mało jest prawdopodobne aby została niedotrzymana.... Czy mogę rozpocząć pisanie dziennika? Może moje doświadczenia z działkami przydadzą się komuś?ps: chłop nie chciał przelewu. Na 100 tys. w banknotach po 500 zł musiałem pożyczyć neseser - niczym w amerykańskim filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.10.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Złe dobrego początki... a klauzulę o tym, że pieniądze nie będą kwestionowane pod względem ich autentyczności, masz ??? Spisałeś numery ??? Nie chcę straszyć, ale miałem podobny przypadek (tylko nie na taką skalę)... Ale i tak miałeś fart, że Ci nie zakwestionował tych banknotów po 500 zł Pozdriv Pisz koniecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 13.10.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ja też chcę wiedzieć! Napisz prooooooooooszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts