Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płytki Matta Krem i orange z kolekcji Opoczna szukam

aga_toja

Recommended Posts

Póki co wykończenie łazienki poszło na dalszy plan - m.in. przez brak czasu na skończenie, założenie wc, baterii.. (gipsują się pozostałe pokoje), brak czasu na zrobienie szafki łazienkowej, brak funduszy na zakup dodatków. :cry: Efekt końcowy będzie nieprędko. :-? Kuchnia też odeszła na dalszy plan. :( Ale ważne, że jest już jakiś pomysł w głowie. Lubię wybiegać w przyszłość i zastanawiać się co zrobić z tym fantem. A że fachowcy i architekt nie popisali się przy przebudowie starego domu, jest nad czym myśleć. :roll: Na każdym kroku spotyka nas niemiła niespodzianka.

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rozumiem cie, bo my tez remontujemy stary dom. Nie jest to proste zadanie. A ja niestety nie mam teraz mozliwosci spokojnie sobie wszystkiego przemyslec, bo przeprowadzka za pasem i chcemy zrobic wszystko brakujace na raz-co niestety jest niemozliwe i nie zawsze daje spodziewane efekty :( Ale nie narzekam :D przeciez wiele rzeczy mozna konczyc juz mieszkajac na miejscu, choc z moimi urwisami to bedzie dosc trudne zadanie... Moze podolam. :wink:

Hej. Moja łazienka ciągle się tworzy i znów wczoraj zmienił sie pomysł kolejnej ściany. Pan robi po godzinach wiec idzie to bardzo wolno. Ale jak będę miała więcej zdjęć na pewno wkleje.

Agus83 ty masz fugę ciemniejszą, pisałaś wcześniej że rdzawą, ja zastanawiam się nad jasną, listwy mamy kość słoniowa więc fugę chyba zrobimy naturalną.

• 3 weeks później...

Witam, przesylam w koncu dalsze zdjecia mojej lazienki ktora w wolnym tempie powstaje.

To sciana gdzie w rogu bedzie prysznic:

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

To sciana przeciwna na ktorej bedzie wisial kaloryfer:

[/img]

[/img]

[/img]

Jeszcze sciana gdzie okno i posadzka. Jak bedzie wiecej efektow pracy na pewno umieszcze . Pozdrawiam

• 2 years później...
Piekne te łazienki w płytkach Matta! Zastanawiam się czy da się je ułożyć pionowo, tak aby listwa dekoracyjna *(chciałabym "sznurkową" wersję) tworzyła poprzeczny pasek. Łazienka jest długa i wąska, więc poprzecznie położone kafle jeszcze bardziej ją wydłużą, tak mi się wydaje. Poradźcie , please :)