Aguś83 29.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Póki co wykończenie łazienki poszło na dalszy plan - m.in. przez brak czasu na skończenie, założenie wc, baterii.. (gipsują się pozostałe pokoje), brak czasu na zrobienie szafki łazienkowej, brak funduszy na zakup dodatków. Efekt końcowy będzie nieprędko. Kuchnia też odeszła na dalszy plan. Ale ważne, że jest już jakiś pomysł w głowie. Lubię wybiegać w przyszłość i zastanawiać się co zrobić z tym fantem. A że fachowcy i architekt nie popisali się przy przebudowie starego domu, jest nad czym myśleć. Na każdym kroku spotyka nas niemiła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 29.06.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Rozumiem cie, bo my tez remontujemy stary dom. Nie jest to proste zadanie. A ja niestety nie mam teraz mozliwosci spokojnie sobie wszystkiego przemyslec, bo przeprowadzka za pasem i chcemy zrobic wszystko brakujace na raz-co niestety jest niemozliwe i nie zawsze daje spodziewane efekty Ale nie narzekam przeciez wiele rzeczy mozna konczyc juz mieszkajac na miejscu, choc z moimi urwisami to bedzie dosc trudne zadanie... Moze podolam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 04.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 aga_toja jak ma się Twoja łazienka?? Na pewno kwitnie w oczach z dnia na dzień czekamy na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 04.07.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hej. Moja łazienka ciągle się tworzy i znów wczoraj zmienił sie pomysł kolejnej ściany. Pan robi po godzinach wiec idzie to bardzo wolno. Ale jak będę miała więcej zdjęć na pewno wkleje. Agus83 ty masz fugę ciemniejszą, pisałaś wcześniej że rdzawą, ja zastanawiam się nad jasną, listwy mamy kość słoniowa więc fugę chyba zrobimy naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 19.07.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam, przesylam w koncu dalsze zdjecia mojej lazienki ktora w wolnym tempie powstaje.To sciana gdzie w rogu bedzie prysznic:[/img][/img][/img][/img] [/img] To sciana przeciwna na ktorej bedzie wisial kaloryfer: [/img] [/img][/img]Jeszcze sciana gdzie okno i posadzka. Jak bedzie wiecej efektow pracy na pewno umieszcze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 19.07.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Twoja łazienka coraz ładniejsza! Gratuluję! Moja jest dużo mniejsza i mniej było możliwości aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 19.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ale ladna ta lazienka!!! Az milo popatrzec! A ja kupilam juz plytki. A jak tylko ida mi sie podlaczyc skaner to pokaze wam moja aranzacje, oczywiscie w plytkach Matta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 19.07.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 79mirka Twoja łazienka będzie na pewno równie piękna Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 19.07.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dzieki. Moja łazienka ma okolo 12 m2 wiec mozna bylo sobie pozwolic na aranzacje wg wlasnego pomyslu i wzoru. Czekamy Mirka na twoje zdjecia lazienki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmagna 18.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Piekne te łazienki w płytkach Matta! Zastanawiam się czy da się je ułożyć pionowo, tak aby listwa dekoracyjna *(chciałabym "sznurkową" wersję) tworzyła poprzeczny pasek. Łazienka jest długa i wąska, więc poprzecznie położone kafle jeszcze bardziej ją wydłużą, tak mi się wydaje. Poradźcie , please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts