MRS.CONSTR. 19.05.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Witam wszystkich posiadaczy dzialek w Srodzie Slaskiej i okolicach.Mam nadzieja,ze w ciagu najblizszych 2 miesiecy zostaniemy posiadaczami dzialki w okolicach Srody Slaskiej.Planujemy ruszyc z budowa w przyszlym roku.Mam nadziej ,ze odezwie sie chociaz jeden z przyszlych sasiadow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaimariusz 03.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 nie wiem czy nie za późno, ale witam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinapaweł 07.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 obawiam się, że będzie to zbyt mała grupa, żeby utrzymać się na powierzchni, mimo wszystko również witam i byle do wiosny ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaimariusz 07.01.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 w waszym dzienniku wyczytałam, że czekaliście az 1,5 roku na pozwolenie - ja czekałam rok, więc niewiele krócej. Właśnie wykopaliśmy fundamenty, ale nie zdązyliśmy ich zalać, bo złapał nas śniegi mróz:/ W każdym razie teraz jeszcze chcemy zalać przy najbliższej okazji, a na wiosnę (a może wcześniej) ruszyć z faktyczna budową. A tak z ciekawości, w jakiej miejscowości się budujecie? pozdrawiam i wszystkiego naj w Nowym Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 ja równiez Witam , mozemy wymieniac sie na tematy powiatowe, czemu nie W budowlanych jak widze to bedziemy na podobnym poziomie, my budujemy sie w Prężycach, na zdjęciach zreszta widać połozenie zdradza pałacyk Mamy już wylane ławy, zrobilismy to 23 grudnia więć najgorsze za nami, nie wiedziałam, że siedzenie w okopach może byc takie monotonne Teraz czekamy na wiosnę, czyli koniec lutego i zaczynamy dalsze postepy budowalne My na pozwolenie czekalismy 30 dni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemag 30.01.2009 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 witam tez mam zamiar rozpoczac budowe w srodzie sl.brakuj mi wykonawcy.pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 30.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witaj bemag szukaj pomocy na stronce http://www.getup.pl, rejestrujesz sie , piszesz czego wymagasz, wklejasz zdjęcia i czekasz na ofert. Ja tak zrobiłam, na razie srednio wychodzi 36000 za stan surowy otwarty , nie wiem czy to duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemag 31.01.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witaj bemag szukaj pomocy na stronce http://www.getup.pl, rejestrujesz sie , piszesz czego wymagasz, wklejasz zdjęcia i czekasz na ofert. Ja tak zrobiłam, na razie srednio wychodzi 36000 za stan surowy otwarty , nie wiem czy to duzo Chyba nie bo mi spiewaja 75-85 tys. dzieki za stronke sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts