Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowy "Od Proximy do Zenita&qu

Recommended Posts

• 1 month później...
Witam, Jestem na etapie szukania działki budowlanej. Projekt Zenit jest w mojej finałowej "3" - a jak czytam o Twoim podpiwniczeniu to zaczynam sie bardziej przekonywać (już widze bilard z małym barkiem). Będę z ciekawością śledził postęp prac z Twoim wymarzonym domkiem :) Życze powodzenia - Marcin

• 1 month później...

Witaj! Zapowiada się bardzo ładny dom! :p Czytam, że nie możesz przełknąć kosztów dachu... :( na pocieszenie powiem ci, że robocizna dachu wzrasta z miesiąca na miesiąc, niestety... :evil:

Ja za swój daszek 230m2 zapłacę 47 zl/m(robocizna) ale tylko dzięki zeszłorocznej umowie, a buduje w tej chwili, za kilka dni wkracza cieśla.. nie mogę się doczekać, ty pewnie też, będę śledziła twoje poczynania, powodzenia! :p

• 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...
  • 1 year później...

witam

domek mi się bardzo podoba, dlatego poproszę o kilka cennych rad (zdjęć mnóstwo ubyło z dziennika i tak mało widzę :-? )

jaki to jest kolor dachówki i nazwę

rynny jaki kolor plastik czy żelazo

podsufitka - jaki kolor

okna- ciekawy kolor mało spotykany - może powiesz jaki to odcień

jaka do tego będzie kostka :wink: i ogrodzenie

to może na razie tyle :lol: ale dopiero się rozkręcam

acha czy pomysł z ciemniejszymi oknami i ciemniejszą podsufitką i rynnami wizualizacyjnie sprawdza się - zdjęć brak uuu :oops: