Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month później...
Witam, Jestem na etapie szukania działki budowlanej. Projekt Zenit jest w mojej finałowej "3" - a jak czytam o Twoim podpiwniczeniu to zaczynam sie bardziej przekonywać (już widze bilard z małym barkiem). Będę z ciekawością śledził postęp prac z Twoim wymarzonym domkiem :) Życze powodzenia - Marcin
  • 1 month później...

Witaj! Zapowiada się bardzo ładny dom! :p Czytam, że nie możesz przełknąć kosztów dachu... :( na pocieszenie powiem ci, że robocizna dachu wzrasta z miesiąca na miesiąc, niestety... :evil:

Ja za swój daszek 230m2 zapłacę 47 zl/m(robocizna) ale tylko dzięki zeszłorocznej umowie, a buduje w tej chwili, za kilka dni wkracza cieśla.. nie mogę się doczekać, ty pewnie też, będę śledziła twoje poczynania, powodzenia! :p

• 4 weeks później...

Witam, bardzo podoba sie mi Twój domek. Ja też buduję, jestem na etapie dachu. Zastanawiam się czy nie zacząc pisać swojego dziennika budowy, ale nie wiem jak sie wkleja zdjęcia, może mi ktoś podpowie?

Z góry dziękuję.

Powodzenia, będę śledzić Twoje poczynania.

• 2 months później...
  • 4 months później...
  • 1 year później...

witam

domek mi się bardzo podoba, dlatego poproszę o kilka cennych rad (zdjęć mnóstwo ubyło z dziennika i tak mało widzę :-? )

jaki to jest kolor dachówki i nazwę

rynny jaki kolor plastik czy żelazo

podsufitka - jaki kolor

okna- ciekawy kolor mało spotykany - może powiesz jaki to odcień

jaka do tego będzie kostka :wink: i ogrodzenie

to może na razie tyle :lol: ale dopiero się rozkręcam

acha czy pomysł z ciemniejszymi oknami i ciemniejszą podsufitką i rynnami wizualizacyjnie sprawdza się - zdjęć brak uuu :oops: