Artek681 19.05.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Włąśnie uruchomiłem komentarze do mojego dziennika budowy. Oczekuję na zinteresowanie i cenne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartiniPati 26.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam, Jestem na etapie szukania działki budowlanej. Projekt Zenit jest w mojej finałowej "3" - a jak czytam o Twoim podpiwniczeniu to zaczynam sie bardziej przekonywać (już widze bilard z małym barkiem). Będę z ciekawością śledził postęp prac z Twoim wymarzonym domkiem Życze powodzenia - Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.08.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witaj! Zapowiada się bardzo ładny dom! Czytam, że nie możesz przełknąć kosztów dachu... na pocieszenie powiem ci, że robocizna dachu wzrasta z miesiąca na miesiąc, niestety... Ja za swój daszek 230m2 zapłacę 47 zl/m(robocizna) ale tylko dzięki zeszłorocznej umowie, a buduje w tej chwili, za kilka dni wkracza cieśla.. nie mogę się doczekać, ty pewnie też, będę śledziła twoje poczynania, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 30.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam, bardzo podoba sie mi Twój domek. Ja też buduję, jestem na etapie dachu. Zastanawiam się czy nie zacząc pisać swojego dziennika budowy, ale nie wiem jak sie wkleja zdjęcia, może mi ktoś podpowie?Z góry dziękuję.Powodzenia, będę śledzić Twoje poczynania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 05.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Faktycznie muszę powiedzieć tak samo jak poprzednicy --domek zapowiada się bardzo ciekawy Życzymy powodzenia na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwek25 24.03.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Bardzo ładny domek Teraz zacznie się wykończeniówka. Ile kosztował do tego etapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 26.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witam domek mi się bardzo podoba, dlatego poproszę o kilka cennych rad (zdjęć mnóstwo ubyło z dziennika i tak mało widzę ) jaki to jest kolor dachówki i nazwę rynny jaki kolor plastik czy żelazo podsufitka - jaki kolor okna- ciekawy kolor mało spotykany - może powiesz jaki to odcień jaka do tego będzie kostka i ogrodzenie to może na razie tyle ale dopiero się rozkręcam acha czy pomysł z ciemniejszymi oknami i ciemniejszą podsufitką i rynnami wizualizacyjnie sprawdza się - zdjęć brak uuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts