Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kulka, my też cię szukałyśmy z Kropeczką :roll: No nic, trzeba poczekać do następnego razu :wink:

Redakcjo - bardzo dziękuję za zorganizowanie tej imprezy, za dobrą organizację (no, z tym autokarem to trochę daliście ciała :wink: ), super jedzenie (i super panów kucharzy :wink: ), że piwa nie zabrakło, za przeuroczego pana fotografa, no i przede wszystkim za możliwość poznania tylu fajnych ludzi w realu. Niestety nie ze wszystkimi udało mi się pogadać, a z niektórymi tylko zdawkowo :cry:

Czekam więc na następny zlot i - kurcze - mam nadzieję, że ten czas szybko zleci.

Kochani forumowicze - pozdrawiam was wszystkich, zwłaszcza tych, z którymi nie miałam okazji porozmawiać :D

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tez dziekuję Redakcji ze mogłam spotkać moich ulubionych forumowiczow. Szkoda tylko że czas tak szybko zleciał i nie wszystkich zdołałam poznać, ale myslę ze bedą inne zloty i poznam jeszcze tez tych, ktorzy zawalili i nie przybyli.

:D :D :D

Kochani,

Dziękuję bardzo serdecznie wszystkim FORUMOWICZOM I REDAKCJI!

To był mój pierwszy zlot, ale nie ostatni! Było cudownie! Świetnie było poznać tylu z Was na żywo. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Szkoda, że wszyscy nie mogli się pojawić, ale za rok chyba się poprawicie :)

Super wszystko zorganizowane, a Forumowicze przesympatyczni! Redakcja i Pan Fotograf też pierwsza klasa :)

Dziękuje raz jeszcze i serdecznie pozdrawiam,

Do zobaczenia za rok! Już odliczam dni...

Świetnie było poczuć atmosferę spotkania forumowiczów.

Na początku chodziłem z rodzinką nieco stremowany, bo króciutko tu jestem, ale nastrój zabawy szybko i nam się udzielił.

Jestem po wielkim wrażeniem serdeczności wszystkich stałych bywalców wobec "młodych"

Jeszcze dam się wam we znaki swoimi pytaniami, bo budowanie zacznie się wkrótce

Pozdrawiam Piotrek