dominikams 20.05.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kulka, my też cię szukałyśmy z Kropeczką No nic, trzeba poczekać do następnego razu Redakcjo - bardzo dziękuję za zorganizowanie tej imprezy, za dobrą organizację (no, z tym autokarem to trochę daliście ciała ), super jedzenie (i super panów kucharzy ), że piwa nie zabrakło, za przeuroczego pana fotografa, no i przede wszystkim za możliwość poznania tylu fajnych ludzi w realu. Niestety nie ze wszystkimi udało mi się pogadać, a z niektórymi tylko zdawkowo Czekam więc na następny zlot i - kurcze - mam nadzieję, że ten czas szybko zleci. Kochani forumowicze - pozdrawiam was wszystkich, zwłaszcza tych, z którymi nie miałam okazji porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁAWOMIRD 20.05.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 witam wszystkich... ja byłem z żoną i bardzo nam się podobało chodź na forum jestem dopiero od maja i nikogo nie znam ale na imprezy zawsze jestem chętny .... pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lonio 20.05.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Było super. Dziękujemy. Do zobaczenia w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.05.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Dziękuję za miłe spotkanie i za oddane na mnie głosy w konkursie na Najpożyteczniejszego Człowieka Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.05.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ja też podziękuję za miłe spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 20.05.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 dziekuje za spotkanie, swietnie zorganizowana impreza muratora- podziękowania dla redakcjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artline 20.05.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 PIĘKNIE!Wspaniale spędzony czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.05.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 I ja dziękuję wszystkim za wszystko / patrz wyżej co napisała Nefer/ pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.05.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 I ja, i ja - dołączam się do podziękowań. Wspaniale było spotkać "na zywo" ludzi z którymi się klika juz kilka lat Cysorz to ma klawe życie W jedna stronę wiozła mnie Joola, a w drodze powrotnej Miss Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ja tez dziekuję Redakcji ze mogłam spotkać moich ulubionych forumowiczow. Szkoda tylko że czas tak szybko zleciał i nie wszystkich zdołałam poznać, ale myslę ze bedą inne zloty i poznam jeszcze tez tych, ktorzy zawalili i nie przybyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.05.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Byłam na zlocie pierwszy raz. Mam nadzieję, że takich "razów" będzie do końca świata a nawet dłużej. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Buuuuu Bardzo zaluje, ze nie moglam byc ale Nefer ma racje - caly czas o was myslalam i zamawialam pogode Ciszcze sie, ze wszyscy swietnie sie bawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 20.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ja też DZIĘKUJE! Nawet mojemu zrzędliwemu się podobało...tak że poszedł dalej piwkować i wrócił... o 4. nad ranem To może złapał wreszcie BAKCYLA na murowanie? Najwyższy czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.05.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kochani, Dziękuję bardzo serdecznie wszystkim FORUMOWICZOM I REDAKCJI! To był mój pierwszy zlot, ale nie ostatni! Było cudownie! Świetnie było poznać tylu z Was na żywo. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Szkoda, że wszyscy nie mogli się pojawić, ale za rok chyba się poprawicie Super wszystko zorganizowane, a Forumowicze przesympatyczni! Redakcja i Pan Fotograf też pierwsza klasa Dziękuje raz jeszcze i serdecznie pozdrawiam, Do zobaczenia za rok! Już odliczam dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kropeczka, jak ja Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kropeczka, jak ja Cię lubię I wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Podpisuję się pod tym co napisała Nefer wszystkimi swoimi czterema łapkami Było jak zwykle super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.05.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Na zlocie bylo jak w Lublinie. KUL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kegg 21.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Świetnie było poczuć atmosferę spotkania forumowiczów.Na początku chodziłem z rodzinką nieco stremowany, bo króciutko tu jestem, ale nastrój zabawy szybko i nam się udzielił.Jestem po wielkim wrażeniem serdeczności wszystkich stałych bywalców wobec "młodych"Jeszcze dam się wam we znaki swoimi pytaniami, bo budowanie zacznie się wkrótce Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganek65 21.05.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 i ja i ja się podpisuję pod podziękowaniami byłam 1 raz ale było świetnie - forumowiecze sper ludziska, redakcja - też świetana no i jedzonko piweczko ..... szkoda że takie zloty tylko RAZ W ROKU no ale jak się nie ma co się lubi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts