sharoon 21.05.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Przyłączam się do superlatyw. Wielkie Dzięki Wszystkim! To moje pierwsze kroki wśród Forumowej Społeczności, ale na pewno nie ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 21.05.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Ja równierz chcę wszystkim podziękować,a szczególnie EDZI za to że mnie zauważyła choć nie jestem starym wygą na tym forum. Było bardzo fajnie ! ,....udał nam się ,,nowy zastępca fotoreportera" (nasza sympatyczna koleżanka kropeczka27) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 21.05.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Ja równierz chcę wszystkim podziękować,a szczególnie EDZI za to że mnie zauważyła choć nie jestem starym wygą na tym forum. Było bardzo fajnie ! ,....udał nam się ,,nowy zastępca fotoreportera" (nasza sympatyczna koleżanka kropeczka27) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.05.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dziękujemy! Było to i dla nas bardzo sympatyczne ciepłe spotkanie z Forumowiczami. Pozdrawiamy i zapraszamy za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.05.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 I my się dołączamy do podziękowań, też chcemy WSZYSTKIM za wszystko podziękować. Było superowo! Może dodamy jeszcze jedno "dziękuję" dla Królowej, Króla i Księżniczki za konkursy, zabawy i nagrody dla dzieci oraz bajkową atmosferę. Nasze dzieci były zachwycone Pozdrawiamy Krzychowa rodzinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.05.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dołączam do podziękowań! Przede wszystkim Redakcji - za zorganizowanie, Forumowiczom znanym mi i nieznanym za "bycie", tudzież tym, którzy uznali, że zasłużyłem na dyplom teraz to się dopiero będę musiał postarać Ciekawym, czy jestem ostatni, który dotarł do domu ze spotkania (poniedziałek wieczór) Zdrowie wszystkich zacnym: http://www.pivovary.info/prehled/oslavany/etikomtur.gif Komturze dzięki za gościnę http://manu.dogomania.pl/emot/thankyou.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Takich komturów nie znam Musi jeden blondyn (svetly)a drugi brunet (tmavy) A ja Ci dziękuję wiesz za co. Działa jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 To tak po sasiedzku Panowie rzadzili ,ladnie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 To tak po sasiedzku Panowie rzadzili ,ladnie ladnie Szkoda, że Cię nie było Miałaś tak blisko. A na kawkę kiedyś do Ciebie wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.05.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 My też bardzo bardzo dziękujemy za fajne spotkanie. Szczególne podziękowania dla WIELKIEGO KOMTURA za przygarnięcie naszej trójki pod swój gościnny dach. Dziękujemy równierz Maksiowi za cenne rady Do domu dotarliśmy pół godzinki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Co się stało? Wyjechaliście wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.05.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Co się stało? Wyjechaliście wczoraj Dziedzica pewnie trza było przewijać I tak już zeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.05.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 nic, nic, nic. szwendacz nam się włączył po drodze wjechaliśmy do dziadków "sprzedać" dziedzica. za godzinkę "lecimy" na Szczecin może w drodze powrotnej zachaczymy o Maksia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.05.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Co się stało? Wyjechaliście wczoraj Dziedzica pewnie trza było przewijać I tak już zeszło... Nooooooo. trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Przyłaczam się do podziękowań. Miło było spotkać starych znajomych i poznać nowe osoby (tzn. my się już znamy, ale .... nie z widzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 I my też!Znaczy, my też dziękujemy.Za imprezę, za atmosferę, za wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elajak 22.05.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 My tez dziekujemy. Atmosfera suuuuper, ludzie suuuuper,zabawa suuuuuper. do zobaczenia za rok. a przez ten rok znowu będę Was czytac,pytać i korzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 22.05.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ja też podpisuję się.Było miło i przyjemnie Was poznać. Mimo, że tak mało aktywny jestem (podobno im jest sie starszym tym mniej można) pod wpływem tak sympatycznej atmosfery przyszedł mi pewien pomysł.Załozenia klubu kamienia węgielnego.Wprawdzie jeszcze troche czasu upłynie zanim zacznę cokolwiek budować ale miło by mi było gościc chętnych na rozpoczęciu budowy i uczcić to złożeniem (w dowolnej formie i postaci) tzw. kamienia. Może wywoławczo tyle. PozdrawiamDy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 23.05.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dołączamy do podziękowań. To spotkanie było szczególne bo w nowej formule. Byliśmy z Cezarem zachwyceni. My forumowicze realizujemy nasze marzenia - budujemy domy, a REDAKCJA pomaga nam budować to co najcenniejsze- przyjaźnie.Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 chcialam osobno zlozyc podziekowania dla naszej kochanej edzi wiem ile nerwow kosztowaly ja przygotowania do zlotu EDZIU !!!!! KOCHAM CIE !!! JESTES WIELKA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts