Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I my się dołączamy do podziękowań, też chcemy WSZYSTKIM za wszystko podziękować. Było superowo! :D :D

Może dodamy jeszcze jedno "dziękuję" dla Królowej, Króla i Księżniczki za konkursy, zabawy i nagrody dla dzieci oraz bajkową atmosferę. :D :D Nasze dzieci były zachwycone :D :D

Pozdrawiamy Krzychowa rodzinka.

Dołączam do podziękowań! Przede wszystkim Redakcji - za zorganizowanie, Forumowiczom znanym mi i nieznanym za "bycie", tudzież tym, którzy uznali, że zasłużyłem na dyplom :o teraz to się dopiero będę musiał postarać :lol:

Ciekawym, czy jestem ostatni, który dotarł do domu ze spotkania (poniedziałek wieczór) :wink:

Zdrowie wszystkich zacnym:

http://www.pivovary.info/prehled/oslavany/etikomtur.gif

Komturze dzięki za gościnę http://manu.dogomania.pl/emot/thankyou.gif

:o Takich komturów nie znam :o Musi jeden blondyn (svetly)a drugi brunet (tmavy) :wink: :D

A ja Ci dziękuję wiesz za co. Działa jak burza. :D

To tak po sasiedzku Panowie rzadzili ,ladnie ladnie :D

Szkoda, że Cię nie było :(

Miałaś tak blisko.

A na kawkę kiedyś do Ciebie wpadnę. :)

Ja też podpisuję się.

Było miło i przyjemnie Was poznać. Mimo, że tak mało aktywny jestem (podobno im jest sie starszym tym mniej można) pod wpływem tak sympatycznej atmosfery przyszedł mi pewien pomysł.

Załozenia klubu kamienia węgielnego.

Wprawdzie jeszcze troche czasu upłynie zanim zacznę cokolwiek budować ale miło by mi było gościc chętnych na rozpoczęciu budowy i uczcić to złożeniem (w dowolnej formie i postaci) tzw. kamienia.

Może wywoławczo tyle.

Pozdrawiam

Dy