frosch 23.05.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 dziekuje rowniez panu fotografowi za super fotki jesli bede za rok , prosze omijac mnie szerokim lukiem , bo strasze ludzi na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 ... EDZIU !!!!! KOCHAM CIE !!! JESTES WIELKA !!!! Wiem, że to plagiat... ale "ja też kocham Edzię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 23.05.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 ... EDZIU !!!!! KOCHAM CIE !!! JESTES WIELKA !!!! Wiem, że to plagiat... ale "ja też kocham Edzię" ...bo Edzia to taki dobry, życzliwy i uśmiechnięty duszek i po prostu inaczej się nie da :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.05.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Organizatorom, EDZI i wszystkim uczestnikom serdecznie dziękuję za wspaniałą atmosferę!!!! Było superowo!!!! Zgłosiłem organizatorom pomysł zimowego spotkania na kuligu. Może się uda?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 24.05.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Organizatorom, EDZI i wszystkim uczestnikom serdecznie dziękuję za wspaniałą atmosferę!!!! Było superowo!!!! Zgłosiłem organizatorom pomysł zimowego spotkania na kuligu. Może się uda? Pozdrawiam. Super pomysł! Ja tez na spotkaniu wspominałam Redakcji, żeby takie zloty organizować dwa razy do roku, nawet za jakąś niewielką opłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.05.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dziękuję Kochani za miłe słowa Marzycielko na zlotach forum chodzi o poznanie ludzi bez względu na to czy to stare wygi, czy nowicjuszem - Frosch -jak zwykle przesadzasz - nie było tak źle, z taką ekipą to sama przyjemność pracować, i to Wasze wsparcie Kapitanie Q - no i znowu nie pogadaliśmy Jurand79 - no właśnie inaczej się nie da z tak sympatycznymi ludźmi jak Ty i Ewela -/ przy okazji pozdrawiam Ewelę / Zlejko - dzięki za cenne uwagi. Tolu - Nowy kolor moich włosów to nowy eksperyment i nie mogłam się do niego przekonać, ale skoro Ty stwierdziłaś, że lepiej tak wyglądam to coś jest w tym na rzeczy i się uspokoiłam pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 25.05.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Przeczytałam relacje, oglądnęłam zdjęcia... Za rok, choćby się paliło i waliło, będę z wami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 24.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 opóźniony zapłon:-) Ale dziekujemy: Magnezja Stefcio i Woland:-) Na zlocie było Super Hiper, świetna atmosfera, pyszne napoje i wogóle:-) Jesli tylko nam się uda! przyjeżdżamy za rok, wtedy budowa będzie już szła pełną parą - miejmy nadzieję! Pozdrawiania i Podziekowania dla Redakcji Forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts