Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Organizatorom, EDZI i wszystkim uczestnikom serdecznie dziękuję za wspaniałą atmosferę!!!! Było superowo!!!!

Zgłosiłem organizatorom pomysł zimowego spotkania na kuligu. Może się uda?

Pozdrawiam.

Super pomysł! Ja tez na spotkaniu wspominałam Redakcji, żeby takie zloty organizować dwa razy do roku, nawet za jakąś niewielką opłatą :)

Dziękuję Kochani za miłe słowa

Marzycielko na zlotach forum chodzi o poznanie ludzi bez względu na to czy to stare wygi, czy nowicjuszem - :D

Frosch -jak zwykle przesadzasz :wink: - nie było tak źle, z taką ekipą to sama przyjemność pracować, i to Wasze wsparcie :D

Kapitanie Q :oops: :oops: :oops: :D - no i znowu nie pogadaliśmy :(

Jurand79 - no właśnie inaczej się nie da z tak sympatycznymi ludźmi jak Ty i Ewela -/ przy okazji pozdrawiam Ewelę :D /

Zlejko - dzięki za cenne uwagi. :D

Tolu - Nowy kolor moich włosów to nowy eksperyment i nie mogłam się do niego przekonać, ale skoro Ty stwierdziłaś, że lepiej tak wyglądam to coś jest w tym na rzeczy i się uspokoiłam

pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję

Edzia

• 5 weeks później...

opóźniony zapłon:-)

Ale dziekujemy: Magnezja Stefcio i Woland:-) Na zlocie było Super Hiper, świetna atmosfera, pyszne napoje i wogóle:-)

Jesli tylko nam się uda! przyjeżdżamy za rok, wtedy budowa będzie już szła pełną parą - miejmy nadzieję!

Pozdrawiania i Podziekowania dla Redakcji Forum!