Paty 19.05.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Piać, wklejać, pisać wklejać...żeby Ci co nie byli skręcali się z zazdrości........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Piać, wklejać, pisać wklejać...żeby Ci co nie byli skręcali się z zazdrości........ oj dopiero jutro jak wroce do domu, teraz jestem gościnnie u Tomka1950...... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 no pewnie - jeszcze nas się nogi trzęsą ....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Poczekamy cierpliwie.., a zalowac to i tak juz zalujemy, ze nas z Wami nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 no pewnie - jeszcze nas się nogi trzęsą ....:) mnie to wszystko sie trzęsie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.05.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Poczekamy cierpliwie.., a zalowac to i tak juz zalujemy, ze nas z Wami nie bylo nooo.... nawet stronka się nie otwierała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Ja też zdjątka wkleję jutro....dziś padam na paszczę .....ale ci co nie byli mają czego żałować...naprrrrawdę . Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 no pewnie - jeszcze nas się nogi trzęsą ....:) mnie to wszystko sie trzęsie ... No patrz...Bodziu a mówiłeś, że Cię tylko plecy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 no pewnie - jeszcze nas się nogi trzęsą ....:) mnie to wszystko sie trzęsie ... No patrz...Bodziu a mówiłeś, że Cię tylko plecy bolą a przecież mogłyśmy pomasować coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.05.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 no pewnie - jeszcze nas się nogi trzęsą ....:) mnie to wszystko sie trzęsie ... No patrz...Bodziu a mówiłeś, że Cię tylko plecy bolą a przecież mogłyśmy pomasować coś jeszcze tak mu sie masaze spodobaly , ze zatrzymal mnie jeszcze w Czestochowie oznajmiam , ze bylo super kto niee byl niech zaluje dziekuje wszystkim za wszystko foty wkleje jak dobrze pojdzie w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 no pewnie - jeszcze nas się nogi trzęsą ....:) mnie to wszystko sie trzęsie ... No patrz...Bodziu a mówiłeś, że Cię tylko plecy bolą a przecież mogłyśmy pomasować coś jeszcze Właśnie. Wystarczyło tylko poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.05.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 no pewnie - jeszcze nas się nogi trzęsą ....:) mnie to wszystko sie trzęsie ... A co takiego tam było, że wszytsko się trzęsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 no pewnie - jeszcze nas się nogi trzęsą ....:) mnie to wszystko sie trzęsie ... A co takiego tam było, że wszytsko się trzęsie? szfarne frolki ? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 20.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 chetnie bym wkleiła zespołowe zdjęcia ze sceny konkursowej ale nie wiem czy niektorzy sie na mnie nie obraza....dlatego wkleje tylko pare co widać chałupki ew. mnie studującą nasze plany pod tymi chałupkami pokazówkami.... wiecie co..nie potrafie wkleić.... gdzie sie to robi i jak?? na kopiowanie nie działą....jeju jeju[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 20.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Hej, Kilka fotek wkleiłem tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=102593 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.05.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Moj subiektywny zestaw zdjec. http://www.tinyurl.pl?s0HKv0ba (Jakby co, zawsze moge cos dodac/usunac ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.05.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Moj subiektywny zestaw zdjec. http://www.tinyurl.pl?s0HKv0ba (Jakby co, zawsze moge cos dodac/usunac ). Fajne komentarze i miło się ogląda. To może coś jeszcze dodasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Moj subiektywny zestaw zdjec. http://www.tinyurl.pl?s0HKv0ba (Jakby co, zawsze moge cos dodac/usunac ). zawsze mowilam , ze jestem niefotogeniczna super komentarze ciekawe czy ktos zdazyl mi zrobic zdjecie jak odbieralam dyplom? swoje fotencje dolacze jak dobrze pojdzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.05.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 A kiedy Redakcja wklei jakieś swoje zdjęcia???? Pan fotograf dał z siebie wszystko coby wszyscy ładnie wyszli ...to i pooglądać chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Moj subiektywny zestaw zdjec. http://www.tinyurl.pl?s0HKv0ba (Jakby co, zawsze moge cos dodac/usunac ). zawsze mowilam , ze jestem niefotogeniczna super komentarze ciekawe czy ktos zdazyl mi zrobic zdjecie jak odbieralam dyplom? swoje fotencje dolacze jak dobrze pojdzie wieczorem Trzeba było mówić :) Nie znosze własnych zdjęć jak zarazy ( dziś miałam profesjonalną sesję - bo trza było - i jestem w dużym stresie) ale bardzo dziekuję za komentarz :) Nie wiem czy zasłużony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts