leszekg 19.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Witam, Wiem, że było już setki razy o tym pisane, ale po pierwsze posty które znalazłem są trochę stare, a w tej branży wszystko szybko się zmienia, a po drugie tak na prawdę nie znalazłem informacji która była by rzeczywiście merytoryczna. Poszukuje architekta który zaprojektuje dom. Do domu mam już swoją koncepcje i na prawdę to trzeba ją przerzucić na projekt. Zależy mi aby architekt w projekcie wykonał pełny projekt z podstawowymi przyłączami. Architekt może być z Warszawy lub okolic albo Lublina lub okolic. Chętnie też usłyszę gdzie projektowaliście swoje domy. Chodzi oczywiście o tych którzy robili projekt indywidualny oraz jakie były koszty. Proszę o info jeśli znacie solidnego i taniego fachowca w dziedzinie architektury. Pozdrawiam, Bob Budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts