Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu w Winorośli 3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

BRW jak to BRW. W miarę dobra cena, w miarę dobra jakość.

Jedyne co bym zmienił to umieścił piekarnik w słupku, strasznie to wygodne jak nie trzeba się schylać :) Oczywiście jeśli masz taką możliwość. U siebie, w małej kuchni, zrobiłem sobie słupek kosztem powierzchni roboczej blatu ale i tak nie żałuję.

Acha, dodałbym jeszcze zmywarkę - oszczedność wody (i szamba) a do tego wygodna :)

Powodzenia w projektowaniu kuchni :)

• 2 months później...
  • 1 year później...

witaj Yar65,

Dzisiaj odkryłam Twój dziennik budowy - czy możesz napisać co sprawiło, że zdecydowaliście się na pełne deskowanie dachu + papa zamiast membrany dachowej? Stoję właśnie przed takim dylematem i szukam argumentów, które pomogłyby mi się zdecydować

Dzięki za odpowiedź

kar_ma

• 7 months później...

-bloczki z firmy MAKROBET-Mrozy

Chciałem wyrazić swoją opinię na temat tych bloczków:nie polecam nikomu, ponieważ są bardzo kruche i nie nadają się na budowę domu.Zamawiając większą ilość na dom robią taki chwyt,że w środek wciskają palety, gdzie bloczki są pokruszone,połamane.A o wymianie bloczków nawet nie ma mowy.Jednym słowem te bloczki to tandeta.Piszę dlatego żeby ostrzec innych przed takim błędem, który ja popłniłem kupując bloczki z tej firmy.

• 2 months później...