bm_mi 07.04.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 szybko Wam poszło z budową mam nadzieję, że u mnie też tak sprawnie pójdzie:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusianka 07.04.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witaj yar65,Cieszę się ,ze budowa się u Ciebie mocno posuwa. Myśmy wprowadzili się do swojej winorośli 9 stycznia i mieszka sie cudownie. Gdybyś chciał zerknąć na nasze fotki to są: http://www.gusianka.fotosik.pl Pozdrawiam i życze dużo odwagi w wykańczaniu.Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 07.04.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wszystkie fotki obejrzałem dokładnie kilka dni temu z adresu, który znalazłem na forum Archonu Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 08.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 BRW jak to BRW. W miarę dobra cena, w miarę dobra jakość. Jedyne co bym zmienił to umieścił piekarnik w słupku, strasznie to wygodne jak nie trzeba się schylać Oczywiście jeśli masz taką możliwość. U siebie, w małej kuchni, zrobiłem sobie słupek kosztem powierzchni roboczej blatu ale i tak nie żałuję. Acha, dodałbym jeszcze zmywarkę - oszczedność wody (i szamba) a do tego wygodna Powodzenia w projektowaniu kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 06.07.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Yar, piszesz, że wylałeś fachovca od poddasza, a ja wydzwaniam to tu to tam, kto mógłby mi zrobić sufity i skosy, kompleksowo z wełną lub ewentualnie stelaż/płyta/szpachla. Nie masz jakichś namiarów? Może znalazłeś kogoś sprawdzonego i niezbyt drogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 24.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 witaj Yar65, Dzisiaj odkryłam Twój dziennik budowy - czy możesz napisać co sprawiło, że zdecydowaliście się na pełne deskowanie dachu + papa zamiast membrany dachowej? Stoję właśnie przed takim dylematem i szukam argumentów, które pomogłyby mi się zdecydować Dzięki za odpowiedźkar_ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 25.08.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Rozważałem wtedy możliwość membrany, ale termin krycia dachu (listopad/grudzień) nie dawał gwarancji, że uda się skończyć prace przed mrozami i opadami a tego membrany bardzo nie lubią ...Zresztą, jak się okazało w praktyce, faktycznie byłby problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_123 25.04.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 -bloczki z firmy MAKROBET-MrozyChciałem wyrazić swoją opinię na temat tych bloczków:nie polecam nikomu, ponieważ są bardzo kruche i nie nadają się na budowę domu.Zamawiając większą ilość na dom robią taki chwyt,że w środek wciskają palety, gdzie bloczki są pokruszone,połamane.A o wymianie bloczków nawet nie ma mowy.Jednym słowem te bloczki to tandeta.Piszę dlatego żeby ostrzec innych przed takim błędem, który ja popłniłem kupując bloczki z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 06.07.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Potwierdzam: dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts