Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spotkanie forumowiczów 2007 - zdjęcia

Recommended Posts

Miss jest super !!! Ale w ogóle to byl zlot wybitnie ładnych kobiet :)

A wibitnie przystojnych facetów, to nie było? :o

i nie myślę o sobie, żeby jasność była

Ależ to w ogóle nie podlega ocenia - byli SAMI PRZYSTOJNI FACECI :)

W tym Jea

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani bardzo dziękuję za tytuł "Miski" :oops: ale naprawdę uważam, że było tam duuużo ładniejszych kobitek ode mnie :oops:

Zeljka, bo ja to wcale taka młoda nie jestem 8) :wink: (mam 18 letnią chrześnicę i 16 letniego syna 8), a byłam mocno pełnoletnia jak się ich "dorobiłam"-po prostu zdjęcia prawdy nie mówią 8) :wink: )

forumowiczki i forumowiczów mamy ...wspaniałych , czekam na dalsze fotki

tych co poznałem to tu ich obgadałem :roll: :wink: 8)

im mniej zrozumiecie tym lepiej dla mnie 8)

Jesteś poetą !!!! Uwielbiam jak piszesz - choć musze sie skupiać :):) Dzięki :)

Kochani bardzo dziękuję za tytuł "Miski" :oops: ale naprawdę uważam, że było tam duuużo ładniejszych kobitek ode mnie :oops:

Zeljka, bo ja to wcale taka młoda nie jestem 8) :wink: (mam 18 letnią chrześnicę i 16 letniego syna 8), a byłam mocno pełnoletnia jak się ich "dorobiłam"-po prostu zdjęcia prawdy nie mówią 8) :wink: )

No to ja jestem w szoku !!! Joola i 16 letni syn ??????????// Więcej na zloty nie przyjeżdżam :):)

HEJ,...niebyłam na tych lekcjach wklejania foto no i teraz nic nie zdziałam sama-....poradzcie jak to sie robi?????????? ratunku...!!!

Annja, najpierw musisz gdzieś ulokować te fotki - jakiś darmowy serwis www z fotkami (fotoalbum) albo cuś. Później kopiujesz link tego zdjęcia do wypowiedzi i wklejasz go w postaci jak niżej:

] jakiś_tam_adres [/img

Możesz jeszcze inaczej. Prześlij mi je na mojego maila wysyłam Ci na P.W. mój prywatny adres. Wrzucę je na swóhj serwerek i wystawię na forum w Twoim imieniu :wink:

Pozdrawiam :D

Oj, Tak, tak Jabko żałuj, żałuj - takich lasek to dawno nie widziałeś :):) Mam nadzieję, że się poprawisz za rok :)

No dupek ze mnie.

Tłumaczyłem sobie że daleko, że auto złomex, ze piwa nie wypije bo wracać autkiem trzeba a teraz patrze na fotki i żałuje.

Mogłem wsiąść i jechać :x

Nawet narażajac się na krzywdę którą zrobiłby mi niechybnie pan kropek :wink:

ze swojej strony mam jedno spostrzeżenie...proszę zmniejszać zdjęcia po to , żeby potem nie otwierały się 15 minut

pozdrawiam, smoczyca

Daggulko, ależ ja wszystkie zmniejszam do rozmiaru 640x480. Czy to jeszcze za dużo? Moim zdaniem mniejsze będzie się niewygodnie oglądać... Jakie masz łącze do neta? Zamieszczane przeze mnie fotki leżą na serwerze wiszącym na łączu 2Mbit/s, z czego pasma wychodzącego jest wolne średnio około 1M non stop!