Jezier 20.05.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 ze swojej strony mam jedno spostrzeżenie...proszę zmniejszać zdjęcia po to , żeby potem nie otwierały się 15 minut pozdrawiam, smoczyca Zdjecia sa malutkie, ale transfer z serwera jest bardzo mizerny. U mnie w porywach do 1 KB/sec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 20.05.2007 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 ze swojej strony mam jedno spostrzeżenie...proszę zmniejszać zdjęcia po to , żeby potem nie otwierały się 15 minut pozdrawiam, smoczyca Zdjecia sa malutkie, ale transfer z serwera jest bardzo mizerny. U mnie w porywach do 1 KB/sec. Hmmm... Zmartwiłeś mnie Jezier - przyjżę się tematowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 jurand....żesz kurcze, sorki.....cholera mnie bierze jak to się tyle otwiera ...dlatego tak marudzę... .... zdjęcia są pewnie oki-jeśli tak mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 20.05.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 jurand....żesz kurcze, sorki.....cholera mnie bierze jak to się tyle otwiera ...dlatego tak marudzę... .... zdjęcia są pewnie oki-jeśli tak mówicie Cholera - ssacze w mojej sieci doprowadzają mnie do szału. Coś będzie trzeba im poobcinać... Przepraszam was, że macie kłopoty z zassaniem fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ale fajne fotki Ja zrobiłam ponad 100 zdjęć swoim aparatem i chyba drugie tyle aparatem fotografa Swoje zaraz wrzucę wybrane, ale przydałoby się, żeby Pan Fotograf wkleił też te ze swojego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Wiem z pewnego źródła, że Pan Fotograf zdjęć nie wklei, bo mu się aparat zepsuł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.05.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Hmmm miał dwa aparaty Ja mu nic nie popsułam Wiecie co, mam tyle fajnych fotek, że obyślam strategie wklejania ich Zajmie mi to z tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Hmmm miał dwa aparaty Ja mu nic nie popsułam Wiecie co, mam tyle fajnych fotek, że obyślam strategie wklejania ich Zajmie mi to z tydzień Na Fotosik daje się wrzucać hurtem - zapuszczasz i idziesz spać Zakładasz jeden album i link do albumu i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Hmmm miał dwa aparaty Ja mu nic nie popsułam Wiecie co, mam tyle fajnych fotek, że obyślam strategie wklejania ich Zajmie mi to z tydzień Na Fotosik daje się wrzucać hurtem - zapuszczasz i idziesz spać Zakładasz jeden album i link do albumu i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Hmmm miał dwa aparaty Ja mu nic nie popsułam Wiecie co, mam tyle fajnych fotek, że obyślam strategie wklejania ich Zajmie mi to z tydzień a mi pewnie ze dwa tygodnie... mam 250 fotek ze zjazdu... super.. a najfajniejsza jest ta fotka: http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190111.jpg pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 jak się ma taką modelkę u boku to każdy jest przystojny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 ak się ma taką modelkę u boku to każdy jest przystojny :D :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kochani bardzo dziękuję za tytuł "Miski" ale naprawdę uważam, że było tam duuużo ładniejszych kobitek ode mnie Zeljka, bo ja to wcale taka młoda nie jestem (mam 18 letnią chrześnicę i 16 letniego syna , a byłam mocno pełnoletnia jak się ich "dorobiłam"-po prostu zdjęcia prawdy nie mówią ) Gratulacje Joola!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Maksiu, faktycznie fotka super Powoli wrzucam zdjęcia na fotosika, ale coś net mi słabo działa. Dawajcie kochani zdjęcia, dawajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.05.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Narazie tylko kilka fotek, reszta będzie jutro Link do albumu: http://kropeczka27.fotosik.pl/albumy/193248.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 No to połowę wrzuciłem: link - http://www.dommaksia.pl/index.php?id=m2007m reszta jutro pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.05.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Super! czekam na resztę z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.05.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Nie wszystkich znam, ale duzo tam pieknych ludzi. andre to taki kawal chlopa jest, a wydawal sie drobniutki na zdjeciu. Verunia sie nie zdradzila, ze jest taka piekna i pelna uroku babka. Edzia w spodniach Ci bardzo dobrze. Wywal wszystkie szerokie spodnice.., zostaw tylko te rzeczy gdzie widac figure. Kropeczka27 zasluzyla na tytul miss pieknego usmiechu. Jareko troche przytyl i bardzo dobrze. Maksiu ciagle taki sam. Z mlodoscia mu do twarzy.... Tomek1950, takze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Maksiu, faktycznie fotka super Przyłapałeś Bodzia muszę to napisać, to nie jest tak jak myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Zeljka, ja od siebie dodam, że Edzia ma nowy, piękny kolor włosów, w którym jest jej bardzo do twarzy Verunia wygląda tak, jakby kończyła gimnazjum Daggulka to nie smoczyca, tylko delikatnej urody dziewczyna a gołąbki Frosch to mistrzostwo świata Joola jest miłościwie nam panującą Miss Forum i dobrze nam z tym bardzo Anisia3, choć drobniutka i delikatna, to babka charakterna niezwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts