daggulka 21.05.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Aaaaale...zdjęcia super ...od razu widać, że Maksiu i kropeczka znają się na rzeczy.... A ja nie będę każdego wymieniać.... bo boję się, żeby kogoś nie ominąć .... ale prawda jest taka, że wszyscy na tej imprezce byli naprawdę super extra fajni.... nie było fajnych i fajniejszych....po prostu do kogo nie podeszłam - wszyscy bez wyjątku to równi ludzie z którymi rozmawiało mi się jak ze starymi znajomymi (no bo w zasadzie tak jest....znamy sie przecież niemało czasu pisząc ze sobą na forum )....a tak w ogóle to miałam przed tym wyjazdem niemałego stresa...ale okazało się, że to tylko w mojej główce bo podstaw niet A od siebie jeszcze....Bodzio to tam z niejedną się tak ściskał ....zna się facet na rzeczy.... ....a zresztą mogę chyba napisać, że tam wszyscy ze wszystkimi się tak ściskali....na pożegnanie Pozdrawiam, smoczyca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Kochani bardzo dziękuję za tytuł "Miski" ale naprawdę uważam, że było tam duuużo ładniejszych kobitek ode mnie Zeljka, bo ja to wcale taka młoda nie jestem (mam 18 letnią chrześnicę i 16 letniego syna , a byłam mocno pełnoletnia jak się ich "dorobiłam"-po prostu zdjęcia prawdy nie mówią ) No to ja jestem w szoku !!! Joola i 16 letni syn ??????????// Więcej na zloty nie przyjeżdżam :) Joola - przecież Ty słoneczko w realu wyglądasz na góra 20 lat więc zdjęcia nic nie przekłamują Fajnie było Was poznać dziewuszk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Miss jest super !!! Ale w ogóle to byl zlot wybitnie ładnych kobiet Potwierdzam, nasze kobitki są najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Te które widziałem to bardzo ładne kobietki,że aż momentami dech zapiera.Niektórzy Panowie ,którzy nie zaszczycili zlotu swoja obecnoscia(o sobie nie wspomnę) niech żałują bo trzeba czekac rok na kolejne spotkanie. pzdr NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ....... mam dobra pamięć i nie wiem czy zloty będą się jeszcze odbywać, żebyś mógł się zrehabilitować Robaczku. SKończyłam. Wiesz Redakcja powiedziała ,że będzie za rok, to da rade ta rehabilitacja glizdeczuniu ukończyłem NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Nie wszystkich znam, ale duzo tam pieknych ludzi. andre to taki kawal chlopa jest, a wydawal sie drobniutki na zdjeciu. Verunia sie nie zdradzila, ze jest taka piekna i pelna uroku babka. Edzia w spodniach Ci bardzo dobrze. Wywal wszystkie szerokie spodnice.., zostaw tylko te rzeczy gdzie widac figure. Kropeczka27 zasluzyla na tytul miss pieknego usmiechu. Jareko troche przytyl i bardzo dobrze. Maksiu ciagle taki sam. Z mlodoscia mu do twarzy.... Tomek1950, takze... Zeljka wiem ze z ciebie dobry duszek, ale jesteś dla mnie zbyt łaskawa, aż się zaczerwieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.05.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ... andre to taki kawal chlopa jest, a wydawal sie drobniutki na zdjeciu. ... Mam metr85 bez kapelusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.05.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ło Jezu, ale oglądania! Fajnie jest sobie jeszcze raz popatrzeć na wasze "gęby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.05.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 super fotki pogoda idealna na takie imprezki. następny zlot może gdzieś na południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.05.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Fajne... a ja przyjadę na zlot w przyszłym roku pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Same ladne ludzie tu u nas na forumie. I Redakcja tez jak najbardziej. Joola gratuluje tytulu . Nalezal sie jak najbardziej. ps.Kurna ja myslalam , ze Ty taka juz starsza kobieta jak nie przymierzajac ja jestem . Prosze do mnie na Pani od teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 forumowiczki i forumowiczów mamy ...wspaniałych , czekam na dalsze fotki tych co poznałem to tu ich obgadałem im mniej zrozumiecie tym lepiej dla mnie jo cie rozumia Bodziu jak zodyn tukej Froschka naszo gryfno frelka i farelka, dlo bodziów niezbyndno i pomoc wielka nie godej juz nic .......bo mie z foruma wypiszom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.05.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 jak by sie kto pytał, to jest drugi zestaw zdjęć, z aparatu od Tomka1950 http://www.dommaksia.pl/index.php?id=m2007t pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 jak by sie kto pytał, to jest drugi zestaw zdjęć, z aparatu od Tomka1950 http://www.dommaksia.pl/index.php?id=m2007t pozdrawiam m. fajny z Ciebie gościo..Fotki są super....ale szósta od końca to........siok.Piękne są te forumowiczki(wszystkie) a te nominowałbym i wyróżnił. NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 21.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Zdjęcia uzupełnione jakby jeszcze ktoś nie zauważył http://kropeczka27.fotosik.pl/albumy/193248.html W razie uwag, proszę pisać, mam nadzieję, że nikt nie obrazi się, że umieściłam jego zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Zdjęcia uzupełnione jakby jeszcze ktoś nie zauważył http://kropeczka27.fotosik.pl/albumy/193248.html W razie uwag, proszę pisać, mam nadzieję, że nikt nie obrazi się, że umieściłam jego zdjęcie ja się obrażę, że mam tak mało zdjęć z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 21.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Zdjęcia uzupełnione jakby jeszcze ktoś nie zauważył http://kropeczka27.fotosik.pl/albumy/193248.html W razie uwag, proszę pisać, mam nadzieję, że nikt nie obrazi się, że umieściłam jego zdjęcie ja się obrażę, że mam tak mało zdjęć z Tobą Obiecuję, że nadrobimy to za rok! A może Redakcja się zlituje i zrobi spotkanie wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Zdjęcia uzupełnione jakby jeszcze ktoś nie zauważył http://kropeczka27.fotosik.pl/albumy/193248.html W razie uwag, proszę pisać, mam nadzieję, że nikt nie obrazi się, że umieściłam jego zdjęcie ja się obrażę, że mam tak mało zdjęć z Tobą Obiecuję, że nadrobimy to za rok! A może Redakcja się zlituje i zrobi spotkanie wcześniej? W październiku ma być ale na południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 21.05.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 jea to ja już sie zgłaszam Proszę mnie zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts