Dagi31 20.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 (edytowane) usuniete.... Edytowane 21 Lutego 2011 przez Dagi31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.06.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 no nieładnie wyszło z tymi słupami, my tez mamy słupy ,ale zaraz na początku architekt powiedział ze przy takim dachu to normalka, więc mamy jeden słup w sypialni (dajemy tam wylewany okrągły betonowy) a inne są pochowane w ścianach.ale tak jak piszesz ,to bysmy też nie zauważyli te kwadraciki na planie( niby słupy) nam na początku wyszło że dom mamy za szeroki do działki wina architekta ,ale jak to mówią kto nic nie robi ten się nie myli pozdrowienia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 no to rzeczywiście z tego architekta to paprok po naszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 12.06.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wyślij mi na PW jego namiar, żebym nie popełnił takiego błędu jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 17.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Tak, nowy sącz city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.06.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 jeśli chcesz włozyc zdjecie tak jak piszesz link do zdjecia w swoim dzienniku to robisz tylko tak : tutaj miejsce na link taki jaki podałaś w dzienniku i znów pierwsze a drugie z" / " pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.06.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no widzę że nauka nie poszła w las jakto mówią pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.07.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zastanawia mnie to iz tak malo wydaliscie na budowe do tej pory,powiedz mi ile wzieła ta firma za stan surowy otwarty bo ja niedlugo zaczynam budowę mniejszego domu nie podpiwniczonego i mnie za robocizne krzykneli 55000 za stan surowy z dachem a za same fundamenty 14000 a przecież wy też zaczęliscie budowę w 2007 roku?[/quote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 16.07.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 jak dobrze czytałas co do ceny dogadywalismy sie ropk temu, ale niewiele sie teraz podniesli. Obecnie z płaceniem jest tak,ze co jaiis czas przelewamy na ich konto po 3 tys. W sumie uzgodnilismy za stan surowy z dachowaka, oknami dachowymi, obłozeniem kamienie kominów- 21 tys. potem doszła piwniczka 3/3, ktora wyszła z fundamentow- 3 tys robocizna i teraz schody zabiegowe wewnetrzne 2, 5 tys. Jak czytam ile ludzie dają za postawienie domu to mnie przerazają takie kwoty....naprawde nie wiem jak to mozliwe,zeby 50 tys brac za dom.....naprawde!!! Witam przeglądnałem dziennik i komentarze i jestem pod wrażeniem z jednej strony domek fajny a z drugiej za normalne pieniądze ktoś jeszcze widzę buduje. Mam pytanie czy ta ekipa przyjechałaby pod Wieliczkę wybudować coś ?? Albo może mogę prosić o namiar do nich to zadzwonię sobie i pogadam. Ja zamierzam budować Z14 z biura Z500. Projekt jest o wiele prostszy niż Wasz, a dodatkowo bez okien doachowych, blachodachówka na dachu, strop teriva i kominy systemowe co strasznie ułatwia sprawę tak bynajmniej mi się wydaje. Narazie nie szukałem ekipy dopiero się rozglądam za kimś do budowania ale ceny niektórzy to mają poronione a ja właśnie za jakieś 20 - 25 tysiaków max chcę wybudować stan surowy otwarty. pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 16.07.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Wysle ci na privat numer do nich... A co do wykonania- my tez np kominy mielismy inaczej zaprojektowane- oni wolą tradycyjnie i pewnie budowac...Wiem,ze moj kuzyn juz ich zaklepał na przyszły rok (druga połowa) i ledwo co mu sie udało...mają tyle pracy. Moze byc problem z ta Wieliczką....widze, jak oni tutaj gonia od domu-do domu...pewnie krzyknęli by bardzo duzo za wybudowanie, bo dojazdy jeszcze...Ale wysleci... Dziekuje za pozytywną ocene naszej "przyszłości" dziekuję zapytać nie zaszkodzi zobaczymy co będzie z tego. pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.01.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no jak nikt? fajnie już macie a nie da się zrobić większego zdjęcia bo nie widać dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.01.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 podaj adres mailowy,to ci przysle..... Nie umiem dac wiekszego... kurcze dopiero teraz zobaczyłam powiadomienia nie przyszły do mnie już przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a ja dostałam bardzo fajnie to wygląda jak wkopaliście wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Co to jest na tarasie? piaskowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.01.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 dowiedz się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Sto lat http://img233.imageshack.us/img233/9827/kwiatyib9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Śledzę A co do odzyskania watu to do kiedy można jeszcze to zrobić? My odliczaliśmy w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 no i gdzie te zdjęcia a z tą końcówką to zazdraszczam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.02.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dagi napisz prosze czy kupowaliscie jakąs specjana wannę (która można montować w podłodze) czy macie jakis specjany odpływ?? Ostatnio dowiedziałam sie ,że nie mozna zamontować zwykłej wanny w podłodze hmmm, że sa jakies problemy z podpięciem odpływu Napisz prosze jak zamontowali wam odpływ i czy macie jakis otwór rewizyjny?? dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.02.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 zwykła wanna, z Koła Serenada. Problem byłby, gdyby wanna była z hydromasazem, bo trzeba miec do niej dostęp. Ale mysmy zrobili tak: po pierwsze wanna jest na piętrze, nad kotłownia....Zostawilismy w podłodze dziure, zeby pozniej zrobic stelaz pod nią. Jak stoimy w kotłowni to widac metalowe zbrojenie i przybita płyta.Niestety jest to mało estetyczne, ale mamy dostep do baterii od dolu. tak musi byc,zeby ewentualnie, gdy sie zepsuje, ale strzeli uszczelka bylo dojscie do tego. Jak widzisz- wode podłączył nam od dołu..czyli od kotłowni. Jak masz łazienke na dole...nie wiem, jak to rozwiązac.... no właśnie mam łazienke na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts