ms. 07.02.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mnie także zaintrygowała wpuszczona wanna. My naszą postanowiliśmy obniżyć tylko o 15 cm. Więcej nie potrzebujemy, a tak będzie bezpieczniej do niej wchodzić lub wychodzić. Już na etapie adaptacji projektu architekt zaplanował obniżenie podłogi w tym miejscu, a hydraulik zrobił odpowiednie podejście przy kładzeniu kanalizy przed chudziakiem. PS. Gratuluję tempa. My zaczęliśmy w maju 2007, ale dajemy sobie więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anrewi 07.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dagi31 jakie masz płytki w łazience - w tej z wpuszczaną wanną? Bardzo ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dagi jak oni te mozaiki montowali m-dzy każdym kwadracikiem wkładali na wszelki wyp krzyżyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anrewi 07.02.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tak myślałam A zadowolona z nich jesteś?? Na forum krążą jednak niezbyt dobre opinie na temat tych płytek, tzn. że fatalnie sięj e kładzie, że bardzo się kruszą,że trudno je przeciąć i takie tam. Napisz proszę, jak to z nimi jest w rzeczywistości. Czy faktycznie kafelkarz tak "klął" przy ich układaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anrewi 07.02.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Pytam, bo też się do nich przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam.Czy istnieje mozliwość zobaczenia zdjęcia Twojej łazienki na poddaszu w wiekszym powiększeniu? Chodzi mi oto, że też będę miał sedes podwieszany na poddaszu i będe musiał taką sciankę wybudowąć. Chciałbym zobaczyć (jeśli to nie problem) jak rozwiązaliście problem skosów i geberitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dzięki za maila . Jak będe w małopolsce 1 marca to dam znać, skoro zapraszasz na parapetówkę... PS Moja Żona pochodzi z Krakowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dagi jest taka farba "gumowa" do łazienek i kuchni, zmywalna może takim czymś pomalować podstopnice Olejna farba kojarzy mi się z lamperiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.02.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 410 - to kwota w normie... Tyle mnie wiecej kosztuje wybudowanie i wyposarzenie średniego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.02.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Generalnie miałem identyczne plany kosztowe i na końcu budowa będzie mnie chyba tyle samo kosztować... Też drobny bład.. zamiast 340, to wyszło 430... No, ale takie teraz mamy czasy, że ceny zmieniają sie z dnia na dzień... Gratuluję przeprowadzki i rocznej budowy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENE-ENES 21.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dagi - co pośmierdziało z podłogówki? Moja jest raczej bezwonna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 SUUUUPPPPEEEEEERRRRR . Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.02.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Gratulacje!I jak po przeprowadzce? Duża dziura w suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nogi się przebiły?? Coś Ty męża ukrzyżowało, czy co??? To miłych przygotowań do parapetówy.. Gratuluję, że nadajesz już od siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 29.02.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dagi, dopiero teraz wpadlam na twoj dziennik super domek, rewelacja, a ta wykoczaniuwka idze wam jak burza.Bardzo mi sie podoba ten kamien na wasz taras. Mam pytanko: co to za kanien i ile placzys za ulorzenie 1m^2 takiego kamienia, a i gdzie mozna kupic taki kamien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Przeczytałam i powiem jedno szczękę mam w okolicy kostek nóżek mych eh. Miłego mieszkania i szczęśliwego wicia gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 01.03.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dagi, mozes mi podac namiar na taki kamieniolom? Rozumiem ze to nie jest piakowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Skoro tak gorąco w domu to może coś macie źle ustawione.. Przecież to ciepło skąś idzie i trzeba będzie za nie zapłacic.. PS 460? Ja mam nadzieję, że u mnie ciut mniej mi wyjdzie tzn. 400-420... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 No nie mów, że perpetum mobile zrobiliście? Coraz mniej węgla, coraz cieplej w chałupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 08.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A ja mam pytanie do waszych schodów. Podobają mi się bardzo, czy są to schody samonośne, oparte tylko na piętrze? Czy są tylko wylawane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts