Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze-Dagi buduje swoje gniazdko...

Recommended Posts

Mnie także zaintrygowała wpuszczona wanna.

My naszą postanowiliśmy obniżyć tylko o 15 cm. Więcej nie potrzebujemy, a tak będzie bezpieczniej do niej wchodzić lub wychodzić.

Już na etapie adaptacji projektu architekt zaplanował obniżenie podłogi w tym miejscu, a hydraulik zrobił odpowiednie podejście przy kładzeniu kanalizy przed chudziakiem.

PS. Gratuluję tempa. My zaczęliśmy w maju 2007, ale dajemy sobie więcej czasu.

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak myślałam :D A zadowolona z nich jesteś?? Na forum krążą jednak niezbyt dobre opinie na temat tych płytek, tzn. że fatalnie sięj e kładzie, że bardzo się kruszą,że trudno je przeciąć i takie tam. Napisz proszę, jak to z nimi jest w rzeczywistości. Czy faktycznie kafelkarz tak "klął" przy ich układaniu.

Witam.

Czy istnieje mozliwość zobaczenia zdjęcia Twojej łazienki na poddaszu w wiekszym powiększeniu? Chodzi mi oto, że też będę miał sedes podwieszany na poddaszu i będe musiał taką sciankę wybudowąć. Chciałbym zobaczyć (jeśli to nie problem) jak rozwiązaliście problem skosów i geberitu.

Generalnie miałem identyczne plany kosztowe i na końcu budowa będzie mnie chyba tyle samo kosztować... :( Też drobny bład.. zamiast 340, to wyszło 430... :cry: No, ale takie teraz mamy czasy, że ceny zmieniają sie z dnia na dzień... :roll:

Gratuluję przeprowadzki i rocznej budowy domu. 8)

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...