Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze-Dagi buduje swoje gniazdko...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Śliczne wnętrza!

Dagi zdradź co to za kompelt w jadalni (krzesła głównie mnie interesuja). Wygodne?

kRZESŁA WYGODNE, CHOC JEDNO WYSCHNIĘTE I JAK SIE USIADZIE DELIKATNIE TRZESZCZY.... :D

A JAKIEJ FIRMY??NIE WIEM..BRAŁAM PIERWSZE Z BRZEGU..CHCIAŁAM ZEBY SIE ROZKŁADAŁ I BYŁ MASYWNY.KOSZTOWAŁ 1100ZŁ, A KRZESŁA PO 180ZŁ SZTUKA

a może pamiętasz gdzie?

• 2 weeks później...

Cóż... na moim etapie nie rozróżnia się roku szkolnego od wakacji :lol: :lol:

Na codzień wstajemy o tej porze do pracy. Więc się dziecię przyzwyczaiło i w weekendy też nam strzela taką pobudkę. Na szczęście jest przy tym urocza więc trudno się na nią o to gniewać :D

Witaj Dagi31

Świetny domek!!! Najbardziej podoba mi się wanna w podłodze :D ... wymarzyłam sobie taką, niestety mąż szybko mi ją wybił z głowy, twierdząc że na podaszu nie da się takiej zrobić ... no chyba że będzie wystawała z sufitu na parterze :-?

Napisz w skrócie czy mieliście jakieś problemy z jej zamontowanim!!!

... co do okna w sypialni, to też mamy pobudke o 6,30 ... w weekendy to jest strasznie męczące :roll:

Pozdrawiam :D

• 2 weeks później...

hej hej :D

chyba nic nie będzie z mojej wanny w podłodze :cry: ... u nas wyszłaby nad garażem i podwieszany sufit napewno kłócił by sie z bramą garażową :-?

.... a wracając do pobudek rano to w tą niedzielę miałam pobudke z podwójną siłą: słońce i ... gołębie sąsiada :evil: ...

pozwolę sobie wkleić zdjecie ... nie mogłam się powstrzymać i musiałam to uwiecznić :roll:

http://images29.fotosik.pl/248/8152c26fbf59b48c.jpg

http://images29.fotosik.pl/248/7eafb9d8283992d8.jpg

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
Jak CI się udało tak szybko odebrać dom... :o U mnie powiedzieli bym po zgłoszeniu dokumentów odczekał 21 dni kalendarzowych i wtedy złożył wniosek to po chyba 7 dniach wydadzą mi papier, że domek jest odebrany. Oczywiscie przy założeniu, że przy odbiorze nikt do niczego nie przyczepi się.. :roll:

U nas poprostu nie przyjmą dokumentow, jak nie ma kompletu..Dlatego 3 razy mnie odsyłali.najpierw nie było pieczatki architekta-kierownika budowy, potem na pismie o odbior nie bylo napisane,ze nie bylo zmian w projekcie a ostatni raz opis szamba,ze zgodnie z projektem.jak juz to wszystko mialam..poszłam znowu, tym razem byl Pan.., ktory powiedzial,ze z szambem nie trzeba dokumentu, bo to jest juz w inn 8) ym, ale jak mam to ok.Godzina sprawdzal i kazal pytac za pare dni.Po 4 dniach podeszlam- mialam dokument.

W piatek zameldowałam sie. teraz wyrabiam dowod osobisty i prawko. :D

Gratuluję, gratukuję!! 8) Tak powinno być w każdym urzędzie.. :wink:

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...