efilo 09.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Śliczne wnętrza! Dagi zdradź co to za kompelt w jadalni (krzesła głównie mnie interesuja). Wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 09.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kolor elewacji ładnie współgra z całością, szczególnie z tym kamieniem na cokole i ogrodzeniu. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 17.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Nie bede oryginalna - dom jest przepiekny! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Śliczne wnętrza! Dagi zdradź co to za kompelt w jadalni (krzesła głównie mnie interesuja). Wygodne? kRZESŁA WYGODNE, CHOC JEDNO WYSCHNIĘTE I JAK SIE USIADZIE DELIKATNIE TRZESZCZY.... A JAKIEJ FIRMY??NIE WIEM..BRAŁAM PIERWSZE Z BRZEGU..CHCIAŁAM ZEBY SIE ROZKŁADAŁ I BYŁ MASYWNY.KOSZTOWAŁ 1100ZŁ, A KRZESŁA PO 180ZŁ SZTUKA a może pamiętasz gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 28.06.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Mam pytanko.Jak sprawdzaja sie u was te dwa okna dachowe w sypialni bezpośrednio nad łóżkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dagi zazdroszczę tej ósmej. U nas o 6:15 budzi nas 'słoneczko' podskakując w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cóż... na moim etapie nie rozróżnia się roku szkolnego od wakacji Na codzień wstajemy o tej porze do pracy. Więc się dziecię przyzwyczaiło i w weekendy też nam strzela taką pobudkę. Na szczęście jest przy tym urocza więc trudno się na nią o to gniewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 04.07.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witaj Dagi31 Świetny domek!!! Najbardziej podoba mi się wanna w podłodze ... wymarzyłam sobie taką, niestety mąż szybko mi ją wybił z głowy, twierdząc że na podaszu nie da się takiej zrobić ... no chyba że będzie wystawała z sufitu na parterze Napisz w skrócie czy mieliście jakieś problemy z jej zamontowanim!!! ... co do okna w sypialni, to też mamy pobudke o 6,30 ... w weekendy to jest strasznie męczące Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 15.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dagi31, czy mogłabyś podać jaką szerokość mają drzwi do salonu (te szersze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 16.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 hej hej chyba nic nie będzie z mojej wanny w podłodze ... u nas wyszłaby nad garażem i podwieszany sufit napewno kłócił by sie z bramą garażową .... a wracając do pobudek rano to w tą niedzielę miałam pobudke z podwójną siłą: słońce i ... gołębie sąsiada ... pozwolę sobie wkleić zdjecie ... nie mogłam się powstrzymać i musiałam to uwiecznić http://images29.fotosik.pl/248/8152c26fbf59b48c.jpg http://images29.fotosik.pl/248/7eafb9d8283992d8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.09.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dagi - piekny ten wasz domek.Sliczny kolor elewacji, bomba lazienka, sliczna kuchnia, ladne drzwi i jeszcze wiele wiecej moglabym zachwalac!Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.09.2008 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Jak CI się udało tak szybko odebrać dom... U mnie powiedzieli bym po zgłoszeniu dokumentów odczekał 21 dni kalendarzowych i wtedy złożył wniosek to po chyba 7 dniach wydadzą mi papier, że domek jest odebrany. Oczywiscie przy założeniu, że przy odbiorze nikt do niczego nie przyczepi się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.09.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 U nas poprostu nie przyjmą dokumentow, jak nie ma kompletu..Dlatego 3 razy mnie odsyłali.najpierw nie było pieczatki architekta-kierownika budowy, potem na pismie o odbior nie bylo napisane,ze nie bylo zmian w projekcie a ostatni raz opis szamba,ze zgodnie z projektem.jak juz to wszystko mialam..poszłam znowu, tym razem byl Pan.., ktory powiedzial,ze z szambem nie trzeba dokumentu, bo to jest juz w inn ym, ale jak mam to ok.Godzina sprawdzal i kazal pytac za pare dni.Po 4 dniach podeszlam- mialam dokument. W piatek zameldowałam sie. teraz wyrabiam dowod osobisty i prawko. Gratuluję, gratukuję!! Tak powinno być w każdym urzędzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.09.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dagi, ja się dopiero przymierzam do działań pt. "odbiór budynku". Dlatego intryguje mnie co robi geodeta w ramach inwentaryzacji powykonawczej? Co mierzy? Co nanosi na mapę? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.09.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Zaskoczyłaś mnie, bo sądziłam że geodeta bardziej się musi przyłożyć do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Wg mnie geodeta musi przybić pieczątkę na takiej mapce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witajcie,jaką dachówkę polożyliście? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 04.11.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 witam.mam pytanie o kolory.Jaki kolor jest w kuchni.Jaki w salonie,a jaki na kominku.Śliczne może coś skopiuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.01.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Pięknie u Was! Fantastyczne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 29.01.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam,Bardzo fajne masz wnętrza, spodobał mi się pomysł oddzielenia wiatrołapu od reszty domu. Po wiec mi czy to rozwiązanie jest praktyczne, jak się sprawdza u ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts