cicha78 20.05.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam, jestem umówiona na rozmowę z murarzem z ekipy,która mam nadzieję będzie budowała nasz dom. Mam wielką prośbę,podpowiedzcie mi:o co mam go pytac?jak sie płaci za postawienie domu w stanie surowym?na co w jego wyliczeniach zwrócic uwagę? Wiem,ze ta ekipa postawi mi dom z pustaka od fundamentow po dach (jedynie samo położenie blachodachówki wykona juz inna ekipa).Będę wdzięczna za wszelkie sugestie, pozdrawiam gorąco!!Mariola[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 20.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Np. kto ponosi koszty zasypania i zagęszczania fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 21.05.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dobry temat - "gdzie jest haczyk" ? Co może wyjść jeszcze po podpisaniu umowy, jakie mają triki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts