Gość 29.06.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Posiadacze produktów Finco Stal, czy mogę prosić o opinie. Proszę też podać czas posiadania tych produktów. Słyczałem opinię na e-dach'u ,że podobno widac łączenia i blachodachówka zmienia kolor ?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 29.06.2003 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Mój wykonawca bardzo zachwala, a ja na razie nie mam i chyba nie będę miał z nimi doświadczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 27.05.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 a moze juz ktos ma wyrobiona opinie na temat tych blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smola 27.05.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Przylaczam sie tego pytania choc moze troche za pozno, bo juz zamowilam. Tyle, ze u mnie dach ma tak maly spadek, ze widac kawalek jedynie z konca ogrodu, gdzie prawie nigdy sie nie siedzi, wiec nie pytalam o kwestie koloru a jedynie o wytrzymalosc. Z blachodachowek to chyba jedna z najtanszych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 27.05.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 ja dzis odwiedzajac kilunastu sprzedawcow blach wieksza polowa polecala wlasnie finco stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 27.05.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ja mam od roku blachodachowke z tej firmy o nazwie Akcent Plus w powloce poliester mat, symbol RR 23, kolor ciemny grafit i na razie odpukac zadnych problemow. Jedynym moze byla glupota ekipy tynkarzy, ktorzy zabrudzili zaprawa blache w rejonie lukarny i w tej chwili plam nie da sie calkowicie usunac. Poza tym zero problemow - laczen chyba nie widac (o ile sie na tym znam) a skladala sie b. dobrze wg mojego dekarza. pozdrawiamtomek_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smola 27.05.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Dzieki za slowa otuchy, z tego wynika, ze jesli ekipa mi czegos nie spaprze to mam szanse przez kilka lat zapomniec o dachu. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 29.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 moze jeszcze jakis glos na temat tego produktu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 29.05.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mam blachodachówkę Finco Stal od trzech lat na domku rekreacyjnym, w lesie. Jest to zieleń matowa. (Symbolu dachówki i koloru nie pamiętam). Do obróbek kupiona była taka sama blacha lecz płaska.Nie ma najmniejszych zastrzeżeń do tego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekGREG 13.04.2018 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Szukam opinii na temat blachodachówki Finco stal Akcent 350/20. Na stronie producenta nie wiele jest same ogólniki. Dekarz mocno mnie namawia na zakup 28.70 zł brutto. Ja wziąłbym Wenecje x mat. Proszę o opinię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts