Monika Seba 20.05.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 czy ktoś ma? jak się sprawuje i czy ten osprzęt no takie zabawki czy się przydają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 22.05.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ja mam super bajerancki zlewozmywak firmy Teka ze struktura lnu. Jest to fajna rzecz poniewaz nie widac osadzajacego sie kamienia na zlewie tak jak na gladkich zlewach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.05.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ja mam super bajerancki zlewozmywak firmy Teka ze struktura lnu. Jest to fajna rzecz poniewaz nie widac osadzajacego sie kamienia na zlewie tak jak na gladkich zlewach... prosze o fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 23.05.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Zdjecie znajduje sie na stronie Teki a dokladnie mowiac mamy model ANGULAR niestety kosztuje on ok 900 PLN z bateria i syfonami... ale bylo warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts