jprzedworski 30.10.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 jprzedworski ojejku a gdzie to jest. http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=12107&lang=pl http://www.szalega.com/Forum/mapa.html http://www.manieq.neostrada.pl/mapka_forum.html Ok. 4 km od granic Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 31.10.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Dzieki, moze 7 uda nam sie do was zajrzec, przy okazji naszej podrozy na zachodpolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 05.11.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Dzieki, moze 7 uda nam sie do was zajrzec, przy okazji naszej podrozy na zachodpolski Jak z tym 7? Wysyłam na priva nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 05.11.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 nic niedostalam, sprobuj ponownie. Na 80% wpadniemy jak nie siodmego to w nastepny wekend. Poz i dziekuje jeszcze raz za zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 08.11.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Wysłałem jeszcze raz (prywatną wiadomość w ramach Forum). Musi dojść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 08.11.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 bardzo ładny dom czy poręcze schodów to RINTAL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 09.11.2004 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Zone, porecze i podstopnice zrobione zostaly przez naszego stolarza od drzwi i jest to okleina bukowa, bejcowana na ciemny kolor. Po ponad roku uzytkowania schodow wszystko bez zarzutow. Koszt za calosc obudowy schodow razem z bramka, parapetami i okienkami u gory to 2600zlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 10.11.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Bardzo ładne, białe okna, jak się oglada świat zza okien ze szprosami ? Też chcę mieć ale nie mam doświadczenia w tej kwestii. Czy nie męcza po pewnym czasie ?Pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 10.11.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Bardzo ładne, białe okna, jak się oglada świat zza okien ze szprosami ? Też chcę mieć ale nie mam doświadczenia w tej kwestii. Czy nie męcza po pewnym czasie ?Pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 11.11.2004 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Szprosy w oknach sa oczywiscie wewn, bo chyba zostalibysmy bankrutami zamawiajac tradycyjne. Do naszego projektu takie okna najbardziej pasuja, choc na forum jest drugie Zacisze bez szprosow i przyznam ze czegos tam brakuje....Tak architekt zaprojektowal i tak wiekszosci sie podoba. Nie przyszlo mi do glowy ze takie rzeczy moga sie znudzic...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 18.12.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Jesli jestescie zaineresowani jak wyglada nasz domek w ktorym juz 2 tygodnie mieszkamy, to zapraszam na strone: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=7238&grupa=0&kat=2&a=AlexCzarnecka Domek zbudowlismy w rok (pomogl kredyt), system Ytong 36,projekt typowy ZACISZE (ale dokonalismy sporo zmian), pow. uzytkowa 150m2, na dachu Grecka Brassa, wentylacja mechaniczna (centrala Mistral), tynk zewn. silikatowy i mozaikowy (z bliska wyglada jak 3mm brazowe kamyczki-super, polecam, choc cena zwala z nog bo ponad 30zl/m2).Domek ogrzewamy piecykami akumulacyjnymi Inproela oraz kominkiem Spartherma. Woda (wielowarstwowy Kisan) ogrzewamy bojlerem Miroterm, o ktorym juz kiedys pisalam na forum. Z ciekawszych rzeczy to moge dodac, ze zrobilismy sobie pomiar termowizyjny. Zgodnie z analizą, ściany z Ytonga nie wymagają docieplenia, pewne mostki cieplne powstały w okolicy nadproży okiennych oraz otworu drzwiowego. Stwierdzono największą ucieczkę ciepła przez podmurówkę. W związku z tym dociepliliśmy ją Termopianem. Podobnie 4 cm styropianu w formie opasek zastosowaliśmy wokół otworów okiennych oraz pod podbitką. Cena ekspertyzy była dosyć przystępna. PIĘKNY dom !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa16 12.03.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Alex mam prosbe [piszesz ze podstopnie zrobione sa z plyty K-G czy chodzi o zwykla plyte kartonowo gipsowa?jakiej grubosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 12.03.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Piekny domek!Zycze przyjemnego mieszkania w nim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.03.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Caly domek jes piękny ale najbardziej podoba mi się wasz kominekhttp://foto.onet.pl/upload/32/35/_241606_n.jpg Ma w sobie tyle uroku dzięki swojej prostocie no i ten pomysl z miejscem na drzewo po bokach po prostu suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 13.03.2005 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Alex mam prosbe [piszesz ze podstopnie zrobione sa z plyty K-G czy chodzi o zwykla plyte kartonowo gipsowa?jakiej grubosci? Chodzi o zwykłą płytę kartonowo gipsową. Nie polecam pod pierwszy stopień bo się łatwo brudzi, ale wyżej sprawdza się OK i łatwo w niej zainstalować oświetlenie. Dziękuję za opinie o domku. Mieszka się super. Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 18.08.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Piękny domek. Czyżby Pani Domu czuwała nad urządzaniem wnętrza? Dbałość o szczegóły można zauważyć natychmiast. Baaaardzo mnie się podoba to, że wszystko jest utrzymane w podobnym stylu: "poręcz", drzwi, lampki na schodach, kształt zestawu wypoczynkowego.... to jest TO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Alex macie pięknie urządzony dom- śliczny. Alex napisz proszę jak użytkuje ci się komplet wypoczynkowy? Ja choruję na taki jasny krem ale mam małego 3,5-letniego diabełka w domu a i my nie za bardzo uważamy. Nie wiem czy taki jasny kolor nie bedzie "zarżnięciem"- ciagłe mycie i pilnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.08.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ładny dom. Projekt ładny, nazwa bardzo pasuje do tego domu, a Wam udało się urządzić go tak aby odzwierciedlał ten spokój i porządek. Niech Wam się tam dobrze mieszka. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 23.08.2005 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Gorgu, co do naszych jasnych sofek, mamy je juz ponad 2 lata, sa z naturalnej skory (2tys za sztuke na zamowienie u lokalnego tapicera) i przy malych dzieciach jest to strzal w 10. Chyba nic innego nie przetrwaloby moich malych psotnikow. Ostatnio nawet porzadnie je wyczyscilam (woda plus zwykla pasta BHP!!!) i wygladaja jakby wczoraj przyjechaly ze sklepu. Naprawde!Musze w koncu zaktualizowac zdjecia na onecie, bo jednak troche zmian nastapilo, zapraszam wiec niebawem, to zobaczcie nasz ogrodek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Alex- to super. Co skóra to skóra Jasne wypoczynki skórzane są cudne- myślę, że skuszę się na taki. Z niecierpliwością czekam na nowe zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts