NatkaB 25.08.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 przy malych dzieciach jest to strzal w 10. Chyba nic innego nie przetrwaloby moich malych psotnikow. i ja tak sądzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 29.08.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Natko, twoja magnolia plus widok za nia zupelnie przypomina mi moje niewyrodne drzewko magnoliowe i widok za nim (chyba ci wysle na priva!), ktore wlasnie teraz sobie zakwitlo po raz drugi. Nie wiem co jest grane z ta przyroda, ale cos mi tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 28.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 super domek,gratulacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 14.10.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 bardzo ładny domek , gratulacje i miłego mieszkania..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Qurcze, wpisalam sie w nie ta strone... Mialam kilka okienek otwartych. Jedno ogladalam a w w drugie sie wpisiwalam...Przepraszam...Faktycznie tutaj zdjec juz nie widac... Chyba mi sie urlop nalezy..,starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 06.11.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A możesz napisać, Zeljka, jak zobaczyć zdjęcia? Ja nie mogę znaleźć tego katalogu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 06.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 JA TEZ CHCIAłABYM ZOBACZYć ZDJęCIA I NIE MOGę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 09.11.2006 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam, po dluugiej przerwie na forum. Podaje nowy link do naszego domku. Tam tez nasz album rodzinny ze zdjeciami z ostatnich miesiecy. http://foto.onet.pl/0,606938,user.html Przed nami 3 zima. Pozdrawiam wszystkich Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 09.11.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Gratuluje Ci bardzo ladnego domku! A jeszcze bardziej cudnej i rozesmianej rodziny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 O widze, ze przez moja pomilke, dobrze sie zrobilo bo alex wrocil! A teraz go sobie przypomnialam i wlasnie dobrze, bo jest piekny. Zacisze to bardzo fajny, wygodny dom. Gratuluje domu i rodzinki tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 tez chciałabym się przylączyc do Gratulacji przede wszystkim fenomenalnej rodzinki, z wielką przyjemnością obejrzałam wszystkie zdjęcia ...domek prezentuje się równie pięknie, smacznie i gustownie, wypracowany z detalami.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 10.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Alex gratuluję piękny dom!!!!Wszystko ładnie dobrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts