Gość ane 29.06.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Umowa przewiduje prąd z a rok. muszę go mieć na wczoraj jak załatwić prąd tymczasowy jak najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkampinos 30.06.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Dogadaj się z najbliższym sąsiadem i weż od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 30.06.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Dogadaj się z najbliższym sąsiadem i weż od niego. Niestety się zgadzam. Energetyka jest nie do przeskocznia - swoje musi odleżeć. Mnie też dali termin "na za rok" - i zrobili mi skrzynkę tylko 2 miesiące wcześniej chociaż obiecywali, że wszystko potrwa 3 miesiące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekzg 02.07.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Przeczytałem i podziwiam tych szcześliwców. Ja czekam na założenie skrzynki "dopiero 2 rok", zero prac wykonanych a tylko wpłacone pieniadze , jak na razie 7500 zł. Ostateczny termin w umowie mam wpisany 2003r, a później będą karne odsetki, oczywiście dla nich tzn energetyki, 0,05 % za każdy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Stec 03.07.2003 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Umowa przewiduje prąd z a rok. muszę go mieć na wczoraj jak załatwić prąd tymczasowy jak najtaniej Jeżeli jest to województwo mazowieckie to mogę się podjąć załatwienia tej sprawy. Prześlij mi szczególy z warunków przyłaczeniowych na maila: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 04.07.2003 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Buuuu... Nam ZEW (RE Oleśnica) zaproponował .... 30 miesięcy "o ile dobrze pójdzie" Najbliższy sąsiad z prądem to co najmniej 250m - trochę dużo. Macie jakiś pomysł ? Może jednak agregat na czas budowy, ale co potem ? I nie chcemy tak długo budować.... Pozdrowienia aPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Wyjec 09.07.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Kochani nie ma silnych na ten monopol ! Doszedłem do wniosku, że szybciej będzie wybudować sobie elewktrownię ! Niech ich wszystkich szlag trafi nagły !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts