Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problemy z forum

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

[ od moderatora:

od kwietnia 2010 Forum Muratora działa na skrypcie vBulletin ]

Co do cholery admin zrobiłeś?? Żaden link z goole nie "wejdzie" na "NOWE FORUM", liniki dodane do ulubionych również! Co wy do chole..y zrobiliście. Przywrócić stare foum!. Jeśli myślicie że teraz użytkownicy będa na nowo szukać tych samych tematów i na nowo dodawac je do ulubionych to chyba was posr..... Wole zmienić forum na forumbudowalne i tam szukac tych wszystkich tematów które mnie ineteresują niż u was jeszcze raz to samo robić. Trzeba było się zastanowic co zrobiliscie. Gazeta zeszła na psy teraz kolej na forum?? No to trzymajcie tak dalej.

Dlaczego Fm nie otwiera sie w Firefox?

U mnie się otwiera :) Jest powolne, zakręcone, ale się otwiera! Co rusz muszę się logować - wyrzuca mnie przy każdej okazji.

Zastanawia mnie również, dlaczego niektórzy użytkownicy zachowali swoje nicki i cały dorobek, niektórzy zostali zastąpieni np.: imported_AśkaK, i jeszcze kilkoro... A jeszcze inni skarżą się, że nie mogą się zalogować pod stałymi nickami, nie działają ich dzienniki itd!

pytanie: w poprzedniej wersji forum było coś takiego że można było śledzić tematy w których zabierało się głos/ pisało posty. Szukam i szukam tej opcji i g.@##$@. Ktoś pomoże i podpowie gdzie to jest? A tak mna marginesie. Ostatnia zmiana forum chyba ze 2 lata temu uważam że była nieudana ale ta..... Z A Ł A M K A!!!

Tak to widziałem. Problem że wyświetla postami a nie tematami. Jak zabrałeś/łaś raz głos w sprawie nie ma problemu ale jak napisałeś/łaś 100 postów w jednym temacie to już jest problem, bo zazwyczaj pisze się posty w różnych tematach. I teraz wyświetla Ci kilkadziresiąt stron postów. I weź się teraz przez to przebij.... paranoja jakaś.

Tak to widziałem. Problem że wyświetla postami a nie tematami. Jak zabrałeś/łaś raz głos w sprawie nie ma problemu ale jak napisałeś/łaś 100 postów w jednym temacie to już jest problem, bo zazwyczaj pisze się posty w różnych tematach. I teraz wyświetla Ci kilkadziresiąt stron postów. I weź się teraz przez to przebij.... paranoja jakaś.

Tematami byłoby jeszcze gorzej, jak sądzę. Napiszesz kilkanaście czy kilkadziesiąt postów w jakimś temacie. Nie ma Cię na forum 2 dni, potem chcesz zajrzeć. I wyświetla Ci się cały temat, z nabitymi przez ten czas np. 100 postami. Jak znajdziesz swoje i odpowiedzi na nie? Katastrofa jakaś. A tak - od razu widzisz, gdzie byłeś. :D

czy oprócz zakładki Twoje Posty będzie można znależć Moje Wpisy ale w innych postach ( nie tylko te posty które stworzyłam ale te w których coś komentowałam ) , chodzi o takie śledzenie różnych innych tematów niekoniecznie przeze mnie napisanych - masło maślane , ale chyba wiadomo o co chodzi ?