DPS 07.03.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 No proszę, a ja myślałam, że mój laptop winien albo słaby zasięg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Dzisiaj też nie chodziło najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 03.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 [ od moderatora:od kwietnia 2010 Forum Muratora działa na skrypcie vBulletin ] Co do cholery admin zrobiłeś?? Żaden link z goole nie "wejdzie" na "NOWE FORUM", liniki dodane do ulubionych również! Co wy do chole..y zrobiliście. Przywrócić stare foum!. Jeśli myślicie że teraz użytkownicy będa na nowo szukać tych samych tematów i na nowo dodawac je do ulubionych to chyba was posr..... Wole zmienić forum na forumbudowalne i tam szukac tych wszystkich tematów które mnie ineteresują niż u was jeszcze raz to samo robić. Trzeba było się zastanowic co zrobiliscie. Gazeta zeszła na psy teraz kolej na forum?? No to trzymajcie tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 03.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Do administratora!proszę o zmianę mojego nicka-imported magos na magos-tak jak wcześniej był.dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 04.04.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dlaczego Fm nie otwiera sie w Firefox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.04.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dlaczego Fm nie otwiera sie w Firefox? U mnie się otwiera Jest powolne, zakręcone, ale się otwiera! Co rusz muszę się logować - wyrzuca mnie przy każdej okazji. Zastanawia mnie również, dlaczego niektórzy użytkownicy zachowali swoje nicki i cały dorobek, niektórzy zostali zastąpieni np.: imported_AśkaK, i jeszcze kilkoro... A jeszcze inni skarżą się, że nie mogą się zalogować pod stałymi nickami, nie działają ich dzienniki itd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Poprosze o zmianę nicka z imported_Ryska na Ryska - ta jak było do 31-03-2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 05.04.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Jak mogę skasować hurtem wybrane wiadomości? jest gdzieś taki guzik, bo nie mogę znaleźć ? pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 05.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 W wiadomościach dajesz po lewej Moje wiadomości >Edycja folderów i tam znajdziesz opróżnianie całych folderów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.04.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Jak mogę skasować hurtem wybrane wiadomości? jest gdzieś taki guzik, bo nie mogę znaleźć ? pozdr adam jest - zaznaczasz zbiorczo - wg dat i z rozwijanego menu pod listą wiadomości wybierasz, co chcesz z nimi zrobić kliknij by zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 05.04.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 nowe forum jest.................inne i muszę się przyzwyczaić ale stasznie wolno ładują się stronki i to juz jest tragedia. zróbcie cos z tym tak szybko jak sie da bo nerwa można dostać. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.04.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Do administratora!Jak można usunąć przeniesiony przypadkowo przeniesiony wpis z innego dziennika do swojego .Jeżeli ja nie mogę to proszę to zrobić w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 06.04.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 pytanie: w poprzedniej wersji forum było coś takiego że można było śledzić tematy w których zabierało się głos/ pisało posty. Szukam i szukam tej opcji i g.@##$@. Ktoś pomoże i podpowie gdzie to jest? A tak mna marginesie. Ostatnia zmiana forum chyba ze 2 lata temu uważam że była nieudana ale ta..... Z A Ł A M K A!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 U góry strony, między profilem i ustawieniami, masz Twoje posty. Klikasz i - jest! Wygląda, że idzie do lepszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 06.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Tak to widziałem. Problem że wyświetla postami a nie tematami. Jak zabrałeś/łaś raz głos w sprawie nie ma problemu ale jak napisałeś/łaś 100 postów w jednym temacie to już jest problem, bo zazwyczaj pisze się posty w różnych tematach. I teraz wyświetla Ci kilkadziresiąt stron postów. I weź się teraz przez to przebij.... paranoja jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 06.04.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A poza tym nie wyświetla wszystkich tematów. Tylko część. I to małą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 06.04.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Właśnie, mi wyświetla aż 2 posty... porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.04.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nooo, bo zdaje się, że ta funkcja pokazuje posty, które zostały napisane w nowej wersji FM! Może dopracują i będziemy mieli swoje Tematy zamiast postów? Tylko czy to ma sens? Jest przecież nowa funkcja subskrypcja tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Tak to widziałem. Problem że wyświetla postami a nie tematami. Jak zabrałeś/łaś raz głos w sprawie nie ma problemu ale jak napisałeś/łaś 100 postów w jednym temacie to już jest problem, bo zazwyczaj pisze się posty w różnych tematach. I teraz wyświetla Ci kilkadziresiąt stron postów. I weź się teraz przez to przebij.... paranoja jakaś. Tematami byłoby jeszcze gorzej, jak sądzę. Napiszesz kilkanaście czy kilkadziesiąt postów w jakimś temacie. Nie ma Cię na forum 2 dni, potem chcesz zajrzeć. I wyświetla Ci się cały temat, z nabitymi przez ten czas np. 100 postami. Jak znajdziesz swoje i odpowiedzi na nie? Katastrofa jakaś. A tak - od razu widzisz, gdzie byłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 06.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 czy oprócz zakładki Twoje Posty będzie można znależć Moje Wpisy ale w innych postach ( nie tylko te posty które stworzyłam ale te w których coś komentowałam ) , chodzi o takie śledzenie różnych innych tematów niekoniecznie przeze mnie napisanych - masło maślane , ale chyba wiadomo o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts