Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problemy z forum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dlaczego jeżeli wchodzimy ze strony głównej do zakładki " twoje posty",

"Ostatni post / autor:"Idziemy do pierwszego postu.Wygodnie byłoby pierwszy nie przeczytany.

Czy przy szybkiej odpowiedzi, odpowiedzi z cytatem , z multi-cytatem, da się umieścić zakładkę z emotami ?

Czy można pogrubić nazwy autorów postów w "nowych postach" ?

Czy "nowe posty " i " Co nowego " to to samo ?

Edytowane przez Zbigniew100

U mnie - Mozilla Firefox - "na górę" też nie działa.

I jeszcze coś: czy w informacjach o ilości użytkowników i postów, np.: Posty

2,151, pozostanie przecinek? Przecinek oddziela część całkowitą liczby od części ułamkowej :) Wychodzi na to, że napisano postów dwa i trochę lub na forum było dwóch i trochę użytkowników :)

Sory za czepialstwo, ale prosiliście o uwagi:)

OOOO!

"na górę " już działa! Dzięki!!

I nie ma przecinka! ( Ale jest kropka, która czasami spełnia rolę przecinka np. w przelewach bankowych, ale już nie będę się czepiać:)) . Widocznie Redakcja nie wierzy w umiejętność odczytywania przez Forumowiczów dużych liczb... :) )

OOOO!

"na górę " już działa! Dzięki!!

I nie ma przecinka! ( Ale jest kropka, która czasami spełnia rolę przecinka np. w przelewach bankowych, ale już nie będę się czepiać:)) . Widocznie Redakcja nie wierzy w umiejętność odczytywania przez Forumowiczów dużych liczb... :) )

U mnie też działa .

Brawo informatycy:wave:

Niemoge wyslac Prywatnej wiadomosci do innego uzytkownika :(

Wyskakuje blad "You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.

Czyli mniej więcej "Osiągnąłeś limit ilości zgromadzonych prywatnych wiadomości i nie możesz wysyłać kolejnych, dopóki nie zwolnisz miejsca"

Musisz oczyścić skrzynkę, można to zrobić zbiorczo - zarówno zapisywać, jak i kasować wiadomosci

zobacz tu >>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158357-Co-z-t%C4%85-skrzynk%C4%85-PW&p=4052851&viewfull=1#post4052851

Ja tylko chcialabym sie dowiedziec, co zrobic zeby moj dziennik byl znowu mim dziennikiem.Wedlug mojego profilu nie mam dziennika, nie mam wpisow w nim zadnych FAQ nie daje mi odpowiedzi.Ok przyznaje czasem jestem "raptusem" i nie doczytam wielu rzeczy do konca ale znowu tez czasu za duzo nie mam zeby sie w to wglebiac.Myslalam, ze forum powinno byc raczej bezproblemowe i przyjazne uzytkownikowi :)

Z gory dzieki za pomoc :)

You have included 14 images in your message. You are limited to using 10 images so please go back and correct the problem and then continue again. Images include use of smilies, the BB code tag and HTML tags. The use .

Coś takiego wyświetla mi się jak robię wpis do dziennika,a działo się to wczoraj.Że niby co przeskrobałam...