malka 06.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 subskrybcje polecam Wchodzisz w temat -> klikasz narzędzia wątku nad pierwszym postem -> klikasz subskrybuj temat i voila " - cytat z Achij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 06.04.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dostajecie powiadomienia na mail o odpowiedzi w tematach których sie brało udział? Ja w tym FM nie dostaję. Dobrze,że mam kilka starych linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.04.2010 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Do administratora! Jak można usunąć przeniesiony przypadkowo przeniesiony wpis z innego dziennika do swojego . Jeżeli ja nie mogę to proszę to zrobić w moim dzienniku. Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Dlaczego jeżeli wchodzimy ze strony głównej do zakładki " twoje posty", "Ostatni post / autor:"Idziemy do pierwszego postu.Wygodnie byłoby pierwszy nie przeczytany. Czy przy szybkiej odpowiedzi, odpowiedzi z cytatem , z multi-cytatem, da się umieścić zakładkę z emotami ? Czy można pogrubić nazwy autorów postów w "nowych postach" ? Czy "nowe posty " i " Co nowego " to to samo ? Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Please, co sie stalo z moim dziennikiem w wersji blogowej??? Czy mam sie zaczac tym na serio przejmowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dlaczego zaznacza mi prawie wszystkie wyrazy w odpowiedzi ? Co z funkcją " na górę ' ?. Wygląda ,że nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 08.04.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 U mnie - Mozilla Firefox - "na górę" też nie działa. I jeszcze coś: czy w informacjach o ilości użytkowników i postów, np.: Posty 2,151, pozostanie przecinek? Przecinek oddziela część całkowitą liczby od części ułamkowej Wychodzi na to, że napisano postów dwa i trochę lub na forum było dwóch i trochę użytkowników Sory za czepialstwo, ale prosiliście o uwagi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 08.04.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 OOOO! "na górę " już działa! Dzięki!! I nie ma przecinka! ( Ale jest kropka, która czasami spełnia rolę przecinka np. w przelewach bankowych, ale już nie będę się czepiać) . Widocznie Redakcja nie wierzy w umiejętność odczytywania przez Forumowiczów dużych liczb... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.04.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 OOOO! "na górę " już działa! Dzięki!! I nie ma przecinka! ( Ale jest kropka, która czasami spełnia rolę przecinka np. w przelewach bankowych, ale już nie będę się czepiać) . Widocznie Redakcja nie wierzy w umiejętność odczytywania przez Forumowiczów dużych liczb... ) U mnie też działa . Brawo informatycy:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Poprosze o zmianę nicka z imported_Ryska na Ryska - ta jak było do 31-03-2010 Czy ja mogę być nie importowana ? Plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 11.04.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam Niemoge wyslac Prywatnej wiadomosci do innego uzytkownika Wyskakuje blad "You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.04.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Niemoge wyslac Prywatnej wiadomosci do innego uzytkownika Wyskakuje blad "You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created. Czyli mniej więcej "Osiągnąłeś limit ilości zgromadzonych prywatnych wiadomości i nie możesz wysyłać kolejnych, dopóki nie zwolnisz miejsca" Musisz oczyścić skrzynkę, można to zrobić zbiorczo - zarówno zapisywać, jak i kasować wiadomosci zobacz tu >>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158357-Co-z-t%C4%85-skrzynk%C4%85-PW&p=4052851&viewfull=1#post4052851 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 14.04.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ja tylko chcialabym sie dowiedziec, co zrobic zeby moj dziennik byl znowu mim dziennikiem.Wedlug mojego profilu nie mam dziennika, nie mam wpisow w nim zadnych FAQ nie daje mi odpowiedzi.Ok przyznaje czasem jestem "raptusem" i nie doczytam wielu rzeczy do konca ale znowu tez czasu za duzo nie mam zeby sie w to wglebiac.Myslalam, ze forum powinno byc raczej bezproblemowe i przyjazne uzytkownikowi Z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 14.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 w dalszyn ciągu np. wchodząc w moje posty nie ma na samym początku listy ostatnio przezemnie dodanych , muszę wchodzić w dany rozdział żeby tam wyszukać swój ostatni post - piszę tylko w razie czego dla informacji informatyków , W mOICH POSTACH NIEKTÓRE WIELOKROTNIE SIE POWTARZAJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.04.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 czemu nie mogę usunąć posta we własnym dzienniku? powtarzaja sie takie same i mnie to wnerwia a tu jak naciskam usun pokazuje mi sie takie oto okienko http://img340.imageshack.us/img340/5615/zakaz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.04.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 rewelka. nie ma to jak sie poskarżyć teraz mam wszystkie posty w dzienniku zdublowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 17.04.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Mnie także drażni brak możliwości całkowitego usunięcia posta No i wchodząc w moje posty brakuje postów z ostatnich dni - dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 21.04.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 You have included 14 images in your message. You are limited to using 10 images so please go back and correct the problem and then continue again. Images include use of smilies, the BB code tag and HTML tags. The use .Coś takiego wyświetla mi się jak robię wpis do dziennika,a działo się to wczoraj.Że niby co przeskrobałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 21.04.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ja też tak miałam Liczba zdjęć i buziek nie może przekroczyć 10 sztuk i wtedy będzie OK - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 22.04.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) OJ nie ładnie zrobili nam z tym limitem :no: Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez beata.A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts