Sloneczko 24.04.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Piszemy i piszemy o linku Twoje posty i nic się nie zmienia. Wyszczególniane są wszystkie wpisy. Po co? W miejscu Twoich postów powinny być pokazane tematy, w których braliśmy udział, jak to było w dawnym, życzliwym nam forum. Piszą ludzie o tym od początku powstania forum Beta i jak grochem o ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.04.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 A tak wygląda mój profil, pobierany znad górnego paska i spod użytkowników: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/murator-profil.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
temi5 24.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Brakuje mi na tym forum mozliwosci wyszukiwania dziennikow budowy po nazwie projektu. Czegos w rodzaju wykazu dziennikow, gdzie beda podane np. 1) nazwa projektu, 2) typ domu (parterowy z poddaszem nieuzytkowym, parterowy z poddaszem do adaptacji itd), 3) nazwa dziennika (i tu zakladajacy dziennik niech pisze co chce).Szukam dziennika budowy domu Z8, wiem ze byl i pewnie jest, ale gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Szukam dziennika budowy domu Z8, wiem ze byl i pewnie jest, ale gdzie. Może to sie przyda http://www.google.com/search?hl=pl&rls=com.microsoft%3Apl%3AIE-SearchBox&q=site%3Aforum.muratordom.pl+%22+Z8%22&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
temi5 24.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Może to sie przyda http://www.google.com/search?hl=pl&rls=com.microsoft%3Apl%3AIE-SearchBox&q=site%3Aforum.muratordom.pl+%22+Z8%22&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Przydalo sie, DZIEKUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 24.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Błąd poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.04.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Błąd poprawiony. Admin i nie umie korzystać z odpowiedzi z cytatem? Musiałam się domyślać, że to do mnie. Dziękuję, ale co z resztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 25.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Kiedy ewentualnie będzie ostateczna wersja Forum , bo b. powoli chodzi , w " moich postach " nie mam ostatnich moich - muszę sobie przypominać co i gdzie pisałam i do tych rozdziałów wchodzić , i trochę innych problemów. Ale może jeszcze to nie działa jak ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 25.04.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Admin i nie umie korzystać z odpowiedzi z cytatem? Musiałam się domyślać, że to do mnie. Dziękuję, ale co z resztą? Potrafię Wszystkie zgłoszenia są analizowane i wybrane systematycznie będą wdrażane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Potrafię Wszystkie zgłoszenia są analizowane i wybrane systematycznie będą wdrażane. Nooo, http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Respect/0011.gif, idę więc za ciosem: - gdzieś w czeluściach obietnic była i taka, która obiecywała przybliżenie layoutu forum do wyglądu starego; kiedy? - proszę zobaczyć jak duże jest okienko z Twoją jedną, arcykrótką odpowiedzią o poprawie błędu; spłaszczenie okienek, poprzez usunięcie zbędnych informacji z panelu z awatarem (te informacje są w profilach i to dostępnych z różnych miejsc) znacznie skróciłoby stronę, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 - proszę zobaczyć jak duże jest okienko z Twoją jedną, arcykrótką odpowiedzią o poprawie błędu; spłaszczenie okienek, poprzez usunięcie zbędnych informacji z panelu z awatarem (te informacje są w profilach i to dostępnych z różnych miejsc) znacznie skróciłoby stronę, prawda? To akurat mało istotne, bo większość wpisów jest dłuższa niż jedno zdanie; poza tym jedynie "Kod pocztowy" i "Dzielnica" wydają się być mniej potrzebne, reszta musi zostać Większym problemem jest to, że cale okienko przedluża wysokość boxu z sygnaturką - wygląda to tak, jakby "zachodziła" ona na na kolumnę z awatarem, zbędnie ją wydłużając to samo jest z miejscem przeznaczonym na box reklamy z płatnego profilu, a istniejącym u każdego, w każdym poście - czy z niego korzysta, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.04.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Jeszcze nowość z ostatnich dni - czekanie (w Operze) strona załadowana, wszystko pobrane, a coś na serwerze trzyma - czasem do pół minuty, czasem do minuty kliknij by zobaczyć >> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.04.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jeszcze nowość z ostatnich dni - czekanie (w Operze) strona załadowana, wszystko pobrane, a coś na serwerze trzyma - czasem do pół minuty, czasem do minuty Ano właśnie!!! Tak samo mam w FF i przez to nie da się (choć zaznaczone w opcjach FF) przewijać płynnie strony, bo coś na serwerze trzyma. Dokładnie tak, pokazuje to też pasek graficzny stanu wczytywania strony: zatrzymuje się tuż przed wypełnieniem okienka i czeka, czeka..., a ja wtedy strony nie przewinę i też czekam, czekam... Zróbcie coś z tym w pierwszej kolejności! http://www.mloda.ekrakow.pl/%21ola/ave.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.04.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 W Operze czeka równiutkie 30 (a czasem 60) sekund, po czym błyskawicznie otwiera stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.04.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 To akurat mało istotne, bo większość wpisów jest dłuższa niż jedno zdanie; poza tym jedynie "Kod pocztowy" i "Dzielnica" wydają się być mniej potrzebne, reszta musi zostać Większym problemem jest to, że cale okienko przedluża wysokość boxu z sygnaturką - wygląda to tak, jakby "zachodziła" ona na na kolumnę z awatarem, zbędnie ją wydłużając to samo jest z miejscem przeznaczonym na box reklamy z płatnego profilu, a istniejącym u każdego, w każdym poście - czy z niego korzysta, czy nie Sprawdźcie, jak sprawa wielkości okienek jest rozwiązana choćby na tym forum: http://www.floraforum.eu/floraforum/index.php?topic=3615.0 Wysokość jest uzależniona od wpisanej treści, nie jest obligatoryjna jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Nooo, http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Respect/0011.gif, idę więc za ciosem: - gdzieś w czeluściach obietnic była i taka, która obiecywała przybliżenie layoutu forum do wyglądu starego; kiedy? - proszę zobaczyć jak duże jest okienko z Twoją jedną, arcykrótką odpowiedzią o poprawie błędu; spłaszczenie okienek, poprzez usunięcie zbędnych informacji z panelu z awatarem (te informacje są w profilach i to dostępnych z różnych miejsc) znacznie skróciłoby stronę, prawda? mam nadzieje ze lejaut zostanie taki jaki jest. Przyzwyczailam sie już do niego i do starego musialabym sie przyzwyczajac od nowa. Co z tymi dziennikami? Jestem skazana na zdublowane wpisy i to parami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.04.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 mam nadzieje ze lejaut zostanie taki jaki jest. Przyzwyczailam sie już do niego i do starego musialabym sie przyzwyczajac od nowa. E, nie gadaj, fajnie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.04.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) A czy ja się doproszę o zmianę nicka ????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????? Chce być Ryska jak mi nadano przy rejestracji a nie iported_ryska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez Ryska Może ktoś mnie wreszcie usłyszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.04.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A czy ja się doproszę o zmianę nicka ????????????????????? Trochę trwało, ale nick masz przywrócony; sprawdź jedynie, czy wszystko dobrze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.04.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 W Operze czeka równiutkie 30 (a czasem 60) sekund, po czym błyskawicznie otwiera stronę Wyszła nowa wersja Opery, zainstalowałem ją usunąwszy poprzednią wersję "do spodu", ale jest tak samo - coś trzyma na serwerze te równe 30 lub 60 sekund.. Do pełni szczęścia jeszcze pro.hit.gemius się objawił, dawno niewidziany wstrzymywacz Dodatkowo wczoraj FM uraczyło mnie takim widokiem >> a po przeładowaniu jeszcze lepszym >> O dziwo, na FF i Chrome nie ma tych problemów, ale nie chcę się przesiadać z Opery, nadal liczę na zwolnienie hamulcowego albo na wyjaśnienie, co może wstrzymywać - np. ciasteczka spoza witryny, na które nie pozwalam? Ale w FF i Chrome też nie pozwalam, a działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts