Ryska1719503950 29.04.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Trochę trwało, ale nick masz przywrócony; sprawdź jedynie, czy wszystko dobrze działa. Dziękuję baardzo, bardzo, bardzo. Na razie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Mam pytanie do korzystających z Opery. Gdzieś mi wcięło pasek adresu. Jak go wywlec? Szukam, szukam i nie wiem. Coś musiałam kliknąć niechcący. Pomocy Dodam, że jak wchodzę w narzędzia i wygląd, to pasek adresu mam zaptaszkowany, więc czemu go nie ma? Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Z paska menu - "Widok" (lub szybciej Shift+F12) i "Paski narzędzi"zaptaszyć gdzie trzeba, OK Edit: może przypadkiem zaznaczyłaś na tej samej karcie, na dole, opcję "Ukryj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Z paska menu - "Widok" (lub szybciej Shift+F12) i "Paski narzędzi" zaptaszyć gdzie trzeba, OK Edit: może przypadkiem zaznaczyłaś na tej samej karcie, na dole, opcję "Ukryj" No kurde, zaptaszone. Nie umiem robić takich "zdjęć" pulpitu, bo bym pokazała jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 A popróbuj, co Ci szkodzi http://forum.muratordom.pl/showthread.php?10717-Ctrl-Alt-Del-czyli-KOMPUTERY-i-problemy-z-nimi&p=1102092&viewfull=1#post1102092 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jak bede miała chwile, to popróbuję. A co mi zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ponury, coś mi się porobiło od wczoraj (FF), że bardzo długo muszę czekać na reakcję "otwórz w nowym oknie".Jeśli dobrze kojarzę, stało się to po odinstalowaniu google chrome.Co powinnam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Miałam troche problemu, bo mam laptopa i na jednym klawiszu jest "insert" i "prt sc", ale znalazłam przycisk "fn" i sie udało. http://i43.tinypic.com/2woj6v4.jpg No i tak to u mnie wygląda. Paska adresu nima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.04.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 A kliknij prawym w któryś górny pasek i sprawdź co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Wyskakuje mi dostosuj i menu pasków narzędzi, w którym pasek adresu jest zaptaszkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 O takie:http://i43.tinypic.com/hunjm1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jakoś mi sie udało zrobić tak, że jak najadę myszą na jeden z tych przyciskówhttp://i43.tinypic.com/2rwq7o4.jpgto mi sie wyświetla adres na pasku powyżejhttp://i42.tinypic.com/155pfy8.jpg ale jak tylko zjadę myszą z przycisku, to adres znika, a pasek jest pusty, więc nie wiem jak skopiować adreshttp://i42.tinypic.com/2ezkbyu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.04.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 To sprawdź, czy nie masz kliknięte "Pokazuj tylko wtedy gdy potrzebny". Spróbuj jeszcze na tej samej karcie wyglądu kliknąć ostatnią zakładkę "Przyciski", tam w "Widok strony" na samej górze jest pasek adresu - złap go myszą i przeciagnij na tę belkę, gdzie są "okularki" widoku i przyciski nawigacji. Ponury, coś mi się porobiło od wczoraj (FF), że bardzo długo muszę czekać na reakcję "otwórz w nowym oknie". Jeśli dobrze kojarzę, stało się to po odinstalowaniu google chrome. Co powinnam zrobić? Mówisz o stronie FM? U mnie wszystko otwiera się teraz ponad minutę, nigdy do końca (trzn. do znikniecia paska postępu). A im dłużej korzystam (tzn. im dłużej trwa sesja), tym jest gorzej, bo na początku jest nawet nieźle - wyglada jakby się to jakoś powoli zapychało... Generalnie i tak lepiej chodzi, odkąd zablokowałem wszystkie liczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.04.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Mówisz o stronie FM? U mnie wszystko otwiera się teraz ponad minutę, nigdy do końca. Im dłużej korzystam, tym jest gorzej, bo na początku jest nawet nieźle, wyglada jakby się to jakoś powoli zapychało... Generalnie i tak lepiej chodzi, odkąd zablokowałem wszystkie liczniki Nie tylko FM, niestety, ale za to tylko w FF. W nowej karcie otwiera się szybko, jak dawniej. W nowym oknie, po kliknięciu zupełnie jakby nic się nie działo i nagle, po dłuższym czasie (pół minuty?) otwiera się to okno. To jest coś u mnie w komputerze. Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Tadam http://i39.tinypic.com/25f12e0.jpg ponury, mówiłam już kiedyś, że Cie ajlowju? Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Tylko co pomogło ? "Pokazuj tylko wtedy gdy potrzebny" czy przeciagnięcie myszą? Z pola walki z lagami w Operze - dodałem FM do witryn zaufanych, ale nadal kicha, choć póki co strony otwierają się w całości (wreszcie!!). A do kompletu ściągnąłem sobie szóstą przeglądarkę - Safari - i będe testował; na razie wypatrzyłem, że ma genialny sposób otwierania stron - Ctrl i klik na link (otwarcie w tle) i Ctrl+Shift i klik na link - do czytania od razu Oczywiście żeby nie było zbyt pięknie - nie ma w pasku adresu opcji "wklej i otwórz" ani automatycznego czyszczenia przy zamykaniu sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Tylko co pomogło ? "Pokazuj tylko wtedy gdy potrzebny" czy przeciagnięcie myszą? Pomogło przeciągnięcie myszą. Wprawdzie jakoś sie nie dało umieścić paska adresu na pasku z okularkami (tak sugerowałeś i tak mam na innym kompie), bo od razu sam tak jakoś wskoczył na ten wąski pasek , ale to bez znaczenia, bo działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie działa mój dziennik - Coś mi się zdaje że mój dziennik nie został podpięty do "mojego dziennika" Tak się stało po tym jak przestałam być importowana Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez Ryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.04.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 CO Z MOIMI NADMIAROWYMI WPISAMI W BLOGU?????? Załadowaliście mi dwa razy wszystkie wpisy!!!! Prosze o wyczyszczenie tych 350 postów. Chciałbym prowadzić blog w nowym wydaniu ale nie z takim nadmiarowym bałaganem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.04.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Może trzeba będzie pousuwać wpisy ręcznie - w sumie nie ma problemu, tylko czasu bym potrzebował (i na początku przeprowadzenia testu, czy nie wywala więcej niż potrzeba ) Mimo wszystko poczekajmy jeszcze na zdanie informatyków.. Coś mi się zdaje że mój dziennik nie został podpięty do "mojego dziennika" Zobacz czy teraz jest podpięty, jeśli nie, będziemy dalej próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts