efilo 30.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 ponurysama bym pousuwała gdyby mi nie zostawał w miejscu usuniętego posta ten post z entry cośtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 30.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Czy ja też moze doczekam sie na przywrócenie mojego nicka?Nie imported magos a magos jak poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 30.04.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam, serdeczne dzięki za sugestie i opinie. Jesteśmy po to by pomagać, więc Wasze uwagi są dla nas priorytetowe. Po dokonaniu pelnego importu Dzienników Budowy, pozostanie tylko wersja w formule blogów. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.04.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wciąż świecą się ikonki przy przeczytanych w subskrypcji wątkach (dzisiaj tak jest), a także co chwilę mnie wylogowuje, why? http://pages.prodigy.net/bestsmileys1/emoticons1/BAWLING.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 01.05.2010 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Czy ja też moze doczekam sie na przywrócenie mojego nicka?Nie imported magos a magos jak poprzednio. Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 01.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam, serdeczne dzięki za sugestie i opinie. Jesteśmy po to by pomagać, więc Wasze uwagi są dla nas priorytetowe. Po dokonaniu pelnego importu Dzienników Budowy, pozostanie tylko wersja w formule blogów. Pozdrawiam serdecznie Czyli w związku z tym znikną z forum "stare dzienniki" - Dzienniki budowy - dzień po dniu ??? Dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.05.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 ponury sama bym pousuwała gdyby mi nie zostawał w miejscu usuniętego posta ten post z entry cośtam myślę że jest podobnie jak u Gosiek33 - inni tego nie widzą http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158175-Drodzy-Forumowicze-Wasze-uwagi-s%C4%85-bezcenne&p=4094855&viewfull=1#post4094855 Pousuwać mogę, tylko tak na dobre zacząłbym od 4 maja Na razie tytułem próby usunąłem dwa duble: jajo allelujowe (z 31-03-2010 - 22:37) oraz ściankę z forniru (z 02-04-2010 - 19:07) - sprawdź, czy jest dobrze, tzn. czy nic nie zostało itp. Skandalicznie mało wpisów widać jednocześnie, jedynie 5 postów na stronę się wyświetla.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.05.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Zobacz czy teraz jest podpięty, jeśli nie, będziemy dalej próbować Dalej nie działa W "mój dziennik" w tym czerwonym menu nie ma nowych wpisów, a jak kliknę w subskrybcję (tam mam ustawiony swój dziennik) to są nowe wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.05.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 W ustawieniach są 3 możliwości: - Nie subskrybuj- Subskrybuj bez powiadomienia- Automatyczne powiadomienie na E-Mail Ustawiam teraz następująco:* przy "Blog Entries" - Subskrybuj bez powiadomienia* przy "Blog Comments" - Automatyczne powiadomienie na E-MailSprawdź, czy działa, i czy komentarze też chcesz subskrybować, czy zostaje tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.05.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Przy próbie dodania wpisu dodziennika mam taki komunikat Błędy Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji Please complete the entry title. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Please complete the entry title Trzeba nadać tytuł postowi (wpisowi) kilka dni temu pisała o tym Małgos2, spróbuj poszukać - tylko nie wiem czy w tym dziale, czy w "Uwagach"; ewentualnie spytaj ją na priwie Rozumiem, że dziennik-blog już jest "przyklejony"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.05.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A jak to jest? Mam na IE otwarte dwie karty z FM i na jednej jestem wylogowana, a na drugiej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.05.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A teraz z tej niezalogowanej pozycji przeszłam na inny wątek i znowu jestem zalogowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 myślę że jest podobnie jak u Gosiek33 - inni tego nie widzą http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158175-Drodzy-Forumowicze-Wasze-uwagi-s%C4%85-bezcenne&p=4094855&viewfull=1#post4094855 Pousuwać mogę, tylko tak na dobre zacząłbym od 4 maja Na razie tytułem próby usunąłem dwa duble: jajo allelujowe (z 31-03-2010 - 22:37) oraz ściankę z forniru (z 02-04-2010 - 19:07) - sprawdź, czy jest dobrze, tzn. czy nic nie zostało itp. Skandalicznie mało wpisów widać jednocześnie, jedynie 5 postów na stronę się wyświetla.. Nie chce mówić jak to jest wkurzające. Nie ma możliwości zmiany tego? 5 postów to przegięcie. Usunelam sobie kilka pierwszych bo mnie irytowało to za każdym razem jak wlazłam na bloga. Jak teraz czytam że mają zostać tylko blogi to włos mi dęba staje. Nie mam serca Cie prosić o to kasowanie ręczne ale faktycznie jak Ty skasowałeś to ja nie widze tych View Entry. A może wyrzucić go w cholere (pardon) i załadować od nowa? Tylko musiałabym wiedzieć wcześniej bo aktualne wpisy są już tylko w blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.05.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Help Dlaczego przy moim ostatnim wpisie w Dzienniku-Blogu ( tytuł: Ogród ) widnieje od kilku dniu ikona "wpis roboczy" ? Wpisu nie widać, gdy jestem niezalogowana i chyba Wy też go nie widzicie?... Jak to usunąć i zrobić normalny wpis? kombinuję i kombinuję i nie mogę sobie z tym poradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.05.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A teraz z tej niezalogowanej pozycji przeszłam na inny wątek i znowu jestem zalogowana. Jedyne wytłumaczenie to takie, że otworzyłaś nową kartę ZANIM forum zaakceptowało Twe logowanie; problem byłby, gdyby po przeładowaniu strony były rózne stany zalogowania Nie chce mówić jak to jest wkurzające. Nie ma możliwości zmiany tego? 5 postów to przegięcie. Usunelam sobie kilka pierwszych bo mnie irytowało to za każdym razem jak wlazłam na bloga. Jak teraz czytam że mają zostać tylko blogi to włos mi dęba staje. Nie mam serca Cie prosić o to kasowanie ręczne ale faktycznie jak Ty skasowałeś to ja nie widze tych View Entry. Problem jedyny z czasem, ale pamiętam że obiecałem Co do działań na dzienniku, muszę to chyba sam stestowac, bo tak poruszam sie po omacku, a wsparcia nie ma Help Dlaczego przy moim ostatnim wpisie w Dzienniku-Blogu ( tytuł: Ogród ) widnieje od kilku dniu ikona "wpis roboczy" ? Wpisu nie widać, gdy jestem niezalogowana i chyba Wy też go nie widzicie?... Jak to usunąć i zrobić normalny wpis? kombinuję i kombinuję i nie mogę sobie z tym poradzić... Tak jak wyżej - muszę się przyjrzeć temu, chyba że ktoś prowadzący dziennik już wie jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.05.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Znowu mam pytanie. W dodatku znowu nie związane z forum. Ale może sie kto zlituje i mnie oświeci. Czy można sobie zahasłować jeden folder? Bo próbowałam i mi sie zahasłował cały komputer (w dodatku nie wiem jak to odkręcić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.05.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Tak jak wyżej - muszę się przyjrzeć temu, chyba że ktoś prowadzący dziennik już wie jak to zrobić Najgorsze jest to, że nawet nie mogę usunąć tego posta w Blogu i pojawia się komunikat: http://img16.imageshack.us/img16/3647/nowyobraz1y.png Co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.05.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Ponury - jeżeli o mnie chodzi - sprawa nieaktualna. Cały problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 16.05.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Znowu mam pytanie. W dodatku znowu nie związane z forum. Ale może sie kto zlituje i mnie oświeci. Czy można sobie zahasłować jeden folder? Bo próbowałam i mi sie zahasłował cały komputer (w dodatku nie wiem jak to odkręcić). Amalfi - jak się dowiesz, to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts