Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problemy z forum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

serdeczne dzięki za sugestie i opinie. Jesteśmy po to by pomagać, więc Wasze uwagi są dla nas priorytetowe. Po dokonaniu pelnego importu Dzienników Budowy, pozostanie tylko wersja w formule blogów. Pozdrawiam serdecznie

Czyli w związku z tym znikną z forum "stare dzienniki" - Dzienniki budowy - dzień po dniu ??? Dobrze rozumiem?

ponury

sama bym pousuwała gdyby mi nie zostawał w miejscu usuniętego posta ten post z entry cośtam

myślę że jest podobnie jak u Gosiek33 - inni tego nie widzą

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158175-Drodzy-Forumowicze-Wasze-uwagi-s%C4%85-bezcenne&p=4094855&viewfull=1#post4094855

Pousuwać mogę, tylko tak na dobre zacząłbym od 4 maja

Na razie tytułem próby usunąłem dwa duble: jajo allelujowe (z 31-03-2010 - 22:37) oraz ściankę z forniru (z 02-04-2010 - 19:07) - sprawdź, czy jest dobrze, tzn. czy nic nie zostało itp.

Skandalicznie mało wpisów widać jednocześnie, jedynie 5 postów na stronę się wyświetla..

W ustawieniach są 3 możliwości:

- Nie subskrybuj

- Subskrybuj bez powiadomienia

- Automatyczne powiadomienie na E-Mail

Ustawiam teraz następująco:

* przy "Blog Entries" - Subskrybuj bez powiadomienia

* przy "Blog Comments" - Automatyczne powiadomienie na E-Mail

Sprawdź, czy działa, i czy komentarze też chcesz subskrybować, czy zostaje tak jak jest

myślę że jest podobnie jak u Gosiek33 - inni tego nie widzą

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158175-Drodzy-Forumowicze-Wasze-uwagi-s%C4%85-bezcenne&p=4094855&viewfull=1#post4094855

Pousuwać mogę, tylko tak na dobre zacząłbym od 4 maja

Na razie tytułem próby usunąłem dwa duble: jajo allelujowe (z 31-03-2010 - 22:37) oraz ściankę z forniru (z 02-04-2010 - 19:07) - sprawdź, czy jest dobrze, tzn. czy nic nie zostało itp.

Skandalicznie mało wpisów widać jednocześnie, jedynie 5 postów na stronę się wyświetla..

Nie chce mówić jak to jest wkurzające. Nie ma możliwości zmiany tego? 5 postów to przegięcie. Usunelam sobie kilka pierwszych bo mnie irytowało to za każdym razem jak wlazłam na bloga. Jak teraz czytam że mają zostać tylko blogi to włos mi dęba staje. Nie mam serca Cie prosić o to kasowanie ręczne ale faktycznie jak Ty skasowałeś to ja nie widze tych View Entry.

A może wyrzucić go w cholere (pardon) i załadować od nowa? Tylko musiałabym wiedzieć wcześniej bo aktualne wpisy są już tylko w blogu.

Help :)

Dlaczego przy moim ostatnim wpisie w Dzienniku-Blogu ( tytuł: Ogród ) widnieje od kilku dniu ikona "wpis roboczy" ? Wpisu nie widać, gdy jestem niezalogowana i chyba Wy też go nie widzicie?...

Jak to usunąć i zrobić normalny wpis? kombinuję i kombinuję i nie mogę sobie z tym poradzić... :(

A teraz z tej niezalogowanej pozycji przeszłam na inny wątek i znowu jestem zalogowana. :eek:

Jedyne wytłumaczenie to takie, że otworzyłaś nową kartę ZANIM forum zaakceptowało Twe logowanie; problem byłby, gdyby po przeładowaniu strony były rózne stany zalogowania ;)

Nie chce mówić jak to jest wkurzające. Nie ma możliwości zmiany tego? 5 postów to przegięcie. Usunelam sobie kilka pierwszych bo mnie irytowało to za każdym razem jak wlazłam na bloga. Jak teraz czytam że mają zostać tylko blogi to włos mi dęba staje. Nie mam serca Cie prosić o to kasowanie ręczne ale faktycznie jak Ty skasowałeś to ja nie widze tych View Entry.

Problem jedyny z czasem, ale pamiętam że obiecałem :)

Co do działań na dzienniku, muszę to chyba sam stestowac, bo tak poruszam sie po omacku, a wsparcia nie ma :(

Help :)

Dlaczego przy moim ostatnim wpisie w Dzienniku-Blogu ( tytuł: Ogród ) widnieje od kilku dniu ikona "wpis roboczy" ? Wpisu nie widać, gdy jestem niezalogowana i chyba Wy też go nie widzicie?...

Jak to usunąć i zrobić normalny wpis? kombinuję i kombinuję i nie mogę sobie z tym poradzić... :(

Tak jak wyżej - muszę się przyjrzeć temu, chyba że ktoś prowadzący dziennik już wie jak to zrobić