Janosz 21.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Zapraszam do zobaczenia domu z glinosłombeli i żerdzi http://www.biobudownictwo.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 22.05.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Fajniutki Jak bede budowal kolejny to mam nadzieje ze Murator bedzie mial projekty w super ekologicznej konfiguracji ze slomy i innego eko materialu... ale szczerze mowiac jestem zadowolony z mojej ceramiki i betonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlsruhe 11.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 ale sliczna stronka, janosch. Calkiem na moje gusto. To jest moje marzenie: strawbale-house, tynki gliniane. Znam ludzi, ktorzy maja takie cudo w Australii. Extraklasa i superluxus. Pozdrawiam Agnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janosz 11.08.2007 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 To może być także dom pasywny (po wstawieniu cieplejszych np. trójszybowych okien), a właściwie ekopasywny. W kraju budują się już następne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria271199 29.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 witam janosz, jestem zainteresowany domem pod klucz na wyspie wolin niedaleko miedzyzdroji. czy mozesz podac 3-4 projekty ok. 100 m/2 ktore jestesci w stanie wybudowac i za jakie pieniadze.e-mail: [email protected] pozdrawiamviki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts