Gość marijo 30.06.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Rozpoczynam budowę domu. Zaplanowałem ogrzewnia kominkowe + piece akumulacyjne. Za kilka lat do działki ma zostać doporowadzony gaz. W związku z tym chcę zaplanować komin spalinowy i tu moje pytania. Czy na razie mogę wybudować tylko obudowę z cegieł a za kilka lat wybrać odpwiedni wkład kominowy np. stalowy i dopiero wtdy go zainsatlować ? Jak zabezbieczyć wybudowany teraz komin z cegieł , zamnkąć od góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drugi kominiarz 02.07.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Oczywiście można zastosować takie rozwiązanie pamiętając tylko o zachowaniu odpowiedniego przekroju przewodu spalinowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts