Piasek 30.06.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Witam Jestem tu zupełnie nowy i po raz pierwszy wypowiadam się na forum. Chciałbym prosić o opinie o tym projekcie. Ja się nie za bardzo znam na tym a podoba mi się ten projekt. A może ktoś go budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 30.06.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 witaj, ja też oglądam projekty Lipińskich, od dłuższego czasu. pytasz o opinie nt projektu - zaleta dla mnie - otwarcie od wejści na strefę dzienną, przez co nie będziesz maiął wrażenia ciasnoty. sporo jednak wydasz na skomplikowany dach, nie ma tu także niezbędnych pomieszczeń gospodarczych wygodnych dla użytkownika - przez to większe prowadzi wyjście na zewnątrz. poza tym projekt dla mnie całkiem ok. ja zrezygnowałbym z wejścia do łazienki na górze z sypialni - ale to kwestia gustu. teraz w mieszkaniu mam drzwi od łazienki przy sypailni wierz mi - często jedna osoba chce spać, a druga się kąpie - to jednak przeszjadza. Ale to tylko moja opinia, powodzenia w poszukiwaniu projektów ! MarcinM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 30.06.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Śliczny projekt, choć jak na mój gust, zbyt skomplikowany (czytaj zbyt drogi) dach. Ja sama buduję dom z tej pracowni, choć mniejszy i dużo prostszy, ale jestem zadowolona.Powodzenia w znalezieniu domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts