goda15 22.10.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Witam,Właśnie dzisiał zamówiłam projekt w orchideach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 24.10.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 a moze ktos domek w margaretkach buduje ? oprocz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taysha 24.10.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 A nam się podoba projekt dom pod Jarząbem Czy ktoś planuje budowe ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 08.11.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja na wiosnę startuję z Domem w Żurawinie 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 08.11.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja będę budowała Dom w groszku 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 08.11.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 o kurka ale kwiatowo margaretki, groszek, orchidea ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja buduję "dom w lewkoniach" - jeśli kogoś coś interesuje - służę pomocą a i wizją lokalną tez Prawie go kiedyś kupiłam (dom - nie tylko projekt) i nadal mam sentyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ktoś wie jak wyglądają tamaryszki?Ładne to to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofinka 09.11.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam wszystkich miłosników kwiatowych domków Archon. Po długich negocjacjach zdecydowałam sie na dom w lawendzie. Szczerze mówiąc od razu mi sie spodobał ) Czy ktos z Was buduje domek wg tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.11.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ktoś wie jak wyglądają tamaryszki? Ładne to to ? Jak dla mnie całkiem sympatyczne http://www.rosliny-ozdobne.sudety.it/zdjecia/398.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 13.11.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Wiosną 2006 planujemy rozpoczęcie budowy Domu w Orchideach 2. Papiery już złożone w urzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy_99 12.12.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Ja buduję "dom w lewkoniach" - jeśli kogoś coś interesuje - służę pomocą a i wizją lokalną tez Posiadamy działkę z wjazdem od poludnia. Dużym problemem było znalezienie odpowiedniego projektu. W rozgrywce finałowej pozostał "Dom w lewkoniach" i "Dom w chabrach" . Czy ktoś z budujących lub pobudowanych może mi wreszcie powiedzieć ile go kosztował stan surowy lub dom już wykończony.Oczywiście chodzi mi o te dwa projekty. Działkę mam 20 km pod Warszawą w kierunku Pn-Ws. Wszystkie media mam przy ogrodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 12.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Andy_99 wygląda na to, że budujesz się w moich okolicach (okolice Legionowa). Ciężko jest tak określić ile kosztuje postawienie domu. Wszystko zależy z czego budujesz, czym pokryjesz dach, ile pracy zrobisz sam. U nas stan surowy otwarty wychodzi mniej wiecej 150 tys. Z tym, ze ponad 1/3 to dach. Kładziemy dachówkę ceramiczną, w dodatku nie najtańszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka3003 13.12.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 wlasnie czekamy na odbior tego projektu, planujemy pewne zmiany: podwojny garaz, i inne drobiazgi, chetnie wymienimy doswiadczenia, pozdrowienia kaka3003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 15.12.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witam my bedziemy budować Dom w Lawendzie na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.01.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Witam Latem zamierzamy zacząć budowę naszego domku z pracowni archon. Mam pytanie do wszystkich, którzy budują domy wg projektów tego biura: Czy koszty budowy domu rzeczywiście są takie, jak wylicza to biuro? Właśnie zamówiliśmy kosztorys, ale ja chciałabym wiedzieć jak to jest w praniu. Czytam na forum, że o wszystko i zawsze trzeba się targować. Mam więc nadzieję, że koszty będą niższe. pozdrawiam tabaluga1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assad 21.01.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 A jaki domek zamierzasz budować? My jesteśmy w trakcie budowy domu w powojach. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 21.01.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Witam Latem zamierzamy zacząć budowę naszego domku z pracowni archon. Mam pytanie do wszystkich, którzy budują domy wg projektów tego biura: Czy koszty budowy domu rzeczywiście są takie, jak wylicza to biuro? Właśnie zamówiliśmy kosztorys, ale ja chciałabym wiedzieć jak to jest w praniu. Czytam na forum, że o wszystko i zawsze trzeba się targować. Mam więc nadzieję, że koszty będą niższe. pozdrawiam tabaluga1 U mnie ceny materiałów raczej się zgadzały ale to było cztery lata temu, buduję "Dom na górce 2" z Archonu, co do robocizny, trochę oszczędziłem, sporo info o robociznie znajdziesz jeszcze w dziale Lista wykonawców.. Mając kosztorys łatwiej będzie mieć kontrolę nad wydatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.01.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Dzięki za informacje.Mój domek:http://www.projektydomow.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m429c3e4e9158fA czy targowałiście się przy zakupie materiałów?tabaluga1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 21.01.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Dzięki za informacje. Mój domek: http://www.projektydomow.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m429c3e4e9158f A czy targowałiście się przy zakupie materiałów? tabaluga1 (Pozwolę sobie jeszcze raz) Oczywiście!!! To podstawa! Ja jeżdzę po okolicznych hurtowniach i wstępnie się targuję, rozmowa ma być długa, spokojna z mojej strony okazuje takie ledwie, ledwie ,zainteresowanie . Następnie, na ogół za kilka dni pojawiam się w wybranej przeze mnie hurtowni i rzucam swoją cenę i troszkę z pośpiechem pytam tak czy nie, daję im chwilkę czasu i na ogół dochodzimy targu ...w najgorszym wypadku udaję się do następnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts