Saba 22.05.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam Planuję zastosować do salonu deskę dębową postarzaną, szczotkowaną olejowaną a właściwie podoba mi się taka deska i pasowałaby do naszego wnętrza ale nie ukrywam, że mam pewne wątpliwości co do jej użytkowania. Może ktoś już mieszka sobie w domku i zastosował taką deskę, chętnie usłyszałabym opinie na jej temat. Dodam, że nie musi mnie nikt przekonywać co do deski jako takiej bo mam ją w mieszkaniu jest to jednak sosna lakierowana. Znam więc wady i uroki dechy i nie jestem pedancikiem. Chodzi jednak o olej i wosk zamiast lakieru (jak się to utrzymuje w czystości) i o szczotkowanie - czy nie robią sie zadziory itp. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/79406-pod%C5%82oga-drewniana-postarzana/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts