Alanta 30.06.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Wpadłam na pomysł bardzo praktycznego prezentu od Redakcji - jeśli oczywiscie Redakcja nadal będzie nas nagradzać metrówka z nadrukiem Murator Ostatnio sprezentowałam metrówkę koleżance i była bardzo zadowolona, myśle, że to bardzo praktyczny prezent dla wszystkich budujących i remontujacych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 30.06.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Albo mała podręczna poziomica (u nas zwana waserwagą ) do kontrolowania wykonawców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 01.07.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Głosuję za metrówką.Jak się budowa skończy to po co poziomnica, metrówka zawsze się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 01.07.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Poziomica też się przydaje nie tylko na budowie - na przykład gdy trzeba powiesić półkę na ścianie... Albo wypoziomować lodówkę albo pralkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 01.07.2003 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Do tego wystarczy postawić szklankę lub kieliszek z wodą A bez metrówki ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 01.07.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Też uważam że metrówka jest bardziej przydatna. Szczególnie jak jest dłuższa niż 2mb. A 10mb to jest właśnie TO !!!Pozdrawiam REDAKCJĘ .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Niech będą obydwie i metrówka i poziomica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 01.07.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Maluszku, to właśnie nazywam ROZSĄDNYM KOMPROMISEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.07.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 a ja bym dodała do tej kolekcji koszulkę z napisem Forumowicz Muratorabędzie jak znalazł na zlot Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.07.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Z tym spotkaniem może być ciężko.mało chętnychMoże Szanowna Redakcja pomyślałaby o jakiś fajnych segregatorach na Muratora,bardzo mi się podobały z National Geographic,są bardzo eleganckie.A Murator również może stać się ozdobą naszych biblioteczek,zamiast leżeć poupychane gdzieś po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.07.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Kasiorek popieram pomysł na segregatory... Wreszcie byłby porządek i elegancko i dumnie bym mogła prezentować moją kolekcję Muratorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 01.07.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Popieram w całej rozciągłości (wzdłuż i wszerz) pomysł na sgregatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.07.2003 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Popieram metrówki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 emems[/b]]a ja bym dodała do tej kolekcji koszulkę z napisem Forumowicz Muratora będzie jak znalazł na zlot Forumowiczów koszulki podobno kiedys były ... jest lato, a koszulka mozna wspaniale reklamować wydawnictwo pomysł emems podoba mi sie brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 01.08.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 pierwsze miejsce: segregatorydrugie: koszulka (najlepiej dwie - druga dla małżonki)trzecie: metrówka...a może roczna prenumerata Muratora? Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.08.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Szklany kufelek z metalową uchylną przykrywką. Szklany bo widać z daleka, że jeszcze coś jest. Z przykrywką by muchy i drobiny cementu nie wpadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.08.2003 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 SEGREGATORY - to naprawdę rewelacyjny pomysł! Po przeprowadzce cała szafka jest upchana Muratorami, a jak chciałam znaleźć jeden ze starszych numerów, to musiałam połowę wyjąć. Ale się nazłościłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 08.08.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Mam ten sam kłopot Luśka... Moje Muratory aż puchną od powklejanych POST-IT notes-ów. Ma to mi pomóc w odnajdywaniu - działa, raczej marnie. Reasumując, i tak wszystko ląduje na podłodze, pokrywając ją całą... Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 08.08.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Pomysł na segregator/pudełko/itp uważam za GENIALNY ! Muratory z kolejnych roczników różnią się grubością, formatem, okrągłym lub kanciastym grzbietem, zszywkami lub klejeniem, śliskością okładki... Utrzymać je w jednej linii ani na półce ani w pudle się nie da. Ja już mam coś z piętnaście roczników (niezupełnie kompletnych, ale prawie) i zapewniam, że wyciągnięcie z ciasnego szeregu zeszytu - zwłaszcza takiego ze śliską (a jeszcze nie daj Boże rozkładaną) okładką rzadko kończy się powodzeniem - okładka się drze, reszta numerów się wyślizguje i przewraca, i w ogóle Redakcjo, czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.08.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Cieszę się bardzo że spodobał się Wam mój pomysł Redakcjo Kochana daj jakiś znak a z przyjamnością mogę zaprojektować taki segregator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts