Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do Redakcji - pomys? na nowy prezent :)

Recommended Posts

Wpadłam na pomysł bardzo praktycznego prezentu od Redakcji :lol:

- jeśli oczywiscie Redakcja nadal będzie nas nagradzać :wink:

metrówka z nadrukiem Murator

Ostatnio sprezentowałam metrówkę koleżance i była bardzo zadowolona, myśle, że to bardzo praktyczny prezent dla wszystkich budujących i remontujacych...

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z tym spotkaniem może być ciężko.mało chętnych

Może Szanowna Redakcja pomyślałaby o jakiś fajnych segregatorach na Muratora,bardzo mi się podobały z National Geographic,są bardzo eleganckie.A Murator również może stać się ozdobą naszych biblioteczek,zamiast leżeć poupychane gdzieś po kątach

emems[/b]]a ja bym dodała do tej kolekcji koszulkę z napisem Forumowicz Muratora

będzie jak znalazł na zlot Forumowiczów

koszulki podobno kiedys były ...

jest lato, a koszulka mozna wspaniale reklamować wydawnictwo

pomysł emems podoba mi sie

brzoza

• 5 weeks później...

Pomysł na segregator/pudełko/itp uważam za GENIALNY ! :D

Muratory z kolejnych roczników różnią się grubością, formatem, okrągłym lub kanciastym grzbietem, zszywkami lub klejeniem, śliskością okładki... Utrzymać je w jednej linii ani na półce ani w pudle się nie da. Ja już mam coś z piętnaście roczników (niezupełnie kompletnych, ale prawie) i zapewniam, że wyciągnięcie z ciasnego szeregu zeszytu - zwłaszcza takiego ze śliską (a jeszcze nie daj Boże rozkładaną) okładką rzadko kończy się powodzeniem - okładka się drze, reszta numerów się wyślizguje i przewraca, i w ogóle :cry:

Redakcjo, czekamy!