AgnesK 03.12.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Taaaaak? A komu? Kurka, czy trzeba mieć jakieś znajomości, żeby dostać choć zaległy kubek? ... Ale o tym problemie to chyba nie tu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.12.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Na razie szaliki dostają "jasnowidzowie" - Gratuluję!!! za trafną przepowiednie dot. daty postu nr 200 000 Ale dalej to kto wie ....... Tak na marginesie to i ja czekam na jeden bardzo, ale to bardzo zaległy kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 03.02.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 No i jeszcze może SAPERKĘ coby się okopać na ciężkie czasy.. tylko chyba gorzej już być niemoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ja też czekam na zaległy kubek... ewentualnie może być to parasol... ale jakoś Redakcja udaje że nie pamięta.. no cóż.. bywa i tak..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.02.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ja czekam i czekam i nie mam za posty ani za wydrukowane wypowiedzi .. jak tak zliczyć to powinnam mieć ich 4 jeszcze 2 i byłby komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.02.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ja też czekam na zaległy ale to bardzo zaległy kubek, że cała sprawa być może uległa już przedawnieniu. Ponadto coś mi obiecał także i inż. Św Mikołaj. Co to było - nie wiem bo inni obdarowani (szczęściarze!) nie puszczaja pary z ust Ale pomimo iż ja byłem cały czas grzeczny to on grzeczny nie jest i przezentu nie przysłał Redakcja także nie jest grzeczna i od miesiąca nie odpowiada na moj przwatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 18.03.2004 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 A moze kolka szklana na kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 03.08.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Popieram gorąco pomysl segregatorow lub chociaz ustawianych kartonowych pudel na kazdy rok ..... i kolatek ...... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.12.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Czym skorupka za młodu.... Może smoczek z logo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 05.12.2004 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Szklany kufelek z metalową uchylną przykrywką. Szklany bo widać z daleka, że jeszcze coś jest. Z przykrywką by muchy i drobiny cementu nie wpadały Oooo. To jest dobry pomysł. Każdy dobry fachowiec po zakończonej robocie lubi sobie z piweczko golnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 26.01.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Nie wiem jaką minę będzie miał "Fachowiec" pijąc z takiego kubka (kufelka). To, że będzie chciał pić to nie ulega wątpliwości.Super pomysł Kasiorka z tymi segregatorami!!! Chciałem pożyczyć kilka roczników przyjaciołom, którzy zaczynali właśnie budowę i to właśnie oni zapytali mnie dlaczego tak cennych periodyków nie trzymam w lepszych warunkach np. w segregatorach! (sic!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts