ackj 23.05.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ile obecnie kosztuje robota za ocieplenie budynku styropianem ( 170m) oraz położenie tynku mineralnego+ malowanie farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIK78 05.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ja płacę za ocieplenie i za naciągnięcie klejem 18zł za m2. Właśnie teraz mam ocieplany budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja76 07.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Mnie facet wczoraj zaśpiewał za samą robociznę (ocieplenie styropianem, siatka, tynki) 50zł za m2. Chyba trochę oszalał się mi wydaje, bo jak to się ma do tych 18zł? pzdrczaja76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIK78 08.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Czaja, ja płacę 18zł, bo nie wzięłam ekipy tylko 2 ludzi, którzy znają się na ociepleniu. W zeszłym roku zatrudniłam ekipę, skończyło się na tym, że jesteśmy stratni kilkanaście tysięcy. KONIEC Z EKIPAMI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 08.07.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Przed wydawaniem przedwczesnych sądów proszę poczytać to:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1903763#1903763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIK78 09.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 przyda się dodatkowa informacja, dzięki. Ja mam już jako takie zdanie na temat ekip, naprawdę ta, która stawiała nam dom nie zrobiła tego przyzwocie, było więcej gadania niż fachowości, wzięli dużo pieniędzy, bo miało być wszystko solidnie... no więc jak mam zaufać kolejnej ekipie?? Teraz szukam kogoś do wewnętrznych tynków, wolę wziąć 2-3 ludzi niż zatrudniać firmę, po pierwsze mniejsze koszty, a po drugie mogą zrobić tak samo jak ekipa. Nie ma 100% gwarancji, że firma zrobi to lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isspro 21.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ZA 18zl nie mogłobyc dobrze my bierzemy w bydgoszczy 60zł ale wyglada to jak nalezy bo mozna wiecej czasu poswiecic na dokładnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 21.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Osobiście nie zajmujemy się tym, ale jeśli ktoś woła 18 zeta to nie ma bladego pojęcia o tej robociżnie, normalne ceny fachowych ekip od 40-80 zł miło popatrzeć na efekt ich pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 22.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Anik78, widac ze ty chyba do konca nie masz pojecia o tynku zewnetrzym , jesli bierzesz do tego 2 ludzi a nie ekipe to raczej pewne ze oni sobie nie poradza zeby zachowac ciaglac zacierania na jednej plaszczyznie. Robiac we dwoch po jakims czasie zrobia sobie przewe a ty potem bedziesz plakac ze na elwacji widac miejsce kiedy zrobili sobie przewe i kiedy wznowili prace. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIK78 22.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Po ociepleniu weszła nam ekipa, która kładzie tynk zewnętrzny. Na razie jest zagruntowane, ale wychodzi na to, że będzie ślicznie i nie będzie żadnych śladów. Ekipa super! Nareszcie! Za położenie tynku z drobnymi poprawkami po tamtych ludziach policzyli niecałe 20zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 30.08.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Po ociepleniu weszła nam ekipa, która kładzie tynk zewnętrzny. Na razie jest zagruntowane, ale wychodzi na to, że będzie ślicznie i nie będzie żadnych śladów. Ekipa super! Nareszcie! Za położenie tynku z drobnymi poprawkami po tamtych ludziach policzyli niecałe 20zł za metr. ANIK78 Właśnie potrzebuję takich ludzi do położenia samego tynku. Z jakich okolic są i gdzie robią? I jeszcze byłam ciekawa jak jest cena za samo tynkowanie i ewentualne drobne poprawki w kleju? Może ktoś poda jeszcze jakie miał oferty cenowe na taką usługę.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 30.08.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja mam następującą ofertę: 16 za styropian, siatkę, klej 14 za tynk baranek 2 mm i malowanie farbą silikonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 31.08.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ocieplenie z zewnatrz styropianem 15 + klej itd za 55 zl/mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts