Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pilnie potrzebne informacje o oknach firmy Butzbach

Recommended Posts

Bardzo pilnie potrzebna jest mi informacja o oknach produkowanych przez firmę Butzbach w Karpinie koło Radzymina.Okna Euro Futur Elegance,lub Euro Futur Classic produkowanych na profilach Kommerling.Podczas rozmowy wstępnej z pzedstawicielem handlowym tejże firmy,okna zostały przdstawione jako "MERCEDES" wśród okien,a co się z tym wiąże cena również jest z "górnej polki"

Bradzo proszę znawców tematu i fachowców od okien o pomoc w powzięciu dezyzji związanej zakupem i montażem okien w/w firmy.Sprawa bardzo pilna,z góry dziękuję za każdą sugestię i informację.Pozdrawiam MG.

• 1 year później...

WITAM.

Dobre pytanie i dobra odpowiedź.

Dostaniesz okna niezgodne z zamówieniem co do wymiaru. Montaż niezgodny z technologią butzbach. Zniszczą ci okna w transporcie i przy montażu. Obróbki tynkarskie istne partactwo. Podrabaiaja protokół odbioru prac montazowych. Po kase przyjezdżają na 3 samochody.

Co jeszcze, jak chcesz zniszcyć dom, zmarnować kasę i iść do sądu z nimi to jak najbardziej polecam ! - przynajmniej nie będę sam :-)))

http://www.butzibach.com.pl/

Jak chcesz mieć ich okna weź odrazu prawnika do weryfikacji umowy, inspektora budowlanego do nadzoru montazu i duzo szczescia.

Pozdrawiam i mega powodzenia z firmą butzbach.

• 4 weeks później...

A ja na całe szczęście mam zupełnie odwrotne doświadczenie z firmą Butzbach ( i nie tylkoe ja, ale również nasi znajomi którzy nas ich polecili).

Bardzo sprawna obsługa, ekipa montażowa profesjonalna, okna prawidłowo zamontowane,, P. Tomasz bardzo miły i pomocny. Teraz czakamy aż tynkarze skończą swoją pracę, i ekipa ma przyjechać zamontować klamki. Mąz zapomniał :) jak otworzyć bramę garażową i p. Tomasz jeszcze na drugi dzień dzwonił upewnić się, czy wszystko jest w porządku i czy działa i czy na pewno do nas nie podjechać i sprawdzić.

Tak więc my jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy okna Butzbach.

• 4 weeks później...