kaloryfer2007 23.05.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Bardzo pilnie potrzebna jest mi informacja o oknach produkowanych przez firmę Butzbach w Karpinie koło Radzymina.Okna Euro Futur Elegance,lub Euro Futur Classic produkowanych na profilach Kommerling.Podczas rozmowy wstępnej z pzedstawicielem handlowym tejże firmy,okna zostały przdstawione jako "MERCEDES" wśród okien,a co się z tym wiąże cena również jest z "górnej polki"Bradzo proszę znawców tematu i fachowców od okien o pomoc w powzięciu dezyzji związanej zakupem i montażem okien w/w firmy.Sprawa bardzo pilna,z góry dziękuję za każdą sugestię i informację.Pozdrawiam MG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-Pablo76 09.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 WITAM. Dobre pytanie i dobra odpowiedź. Dostaniesz okna niezgodne z zamówieniem co do wymiaru. Montaż niezgodny z technologią butzbach. Zniszczą ci okna w transporcie i przy montażu. Obróbki tynkarskie istne partactwo. Podrabaiaja protokół odbioru prac montazowych. Po kase przyjezdżają na 3 samochody. Co jeszcze, jak chcesz zniszcyć dom, zmarnować kasę i iść do sądu z nimi to jak najbardziej polecam ! - przynajmniej nie będę sam )) http://www.butzibach.com.pl/ Jak chcesz mieć ich okna weź odrazu prawnika do weryfikacji umowy, inspektora budowlanego do nadzoru montazu i duzo szczescia. Pozdrawiam i mega powodzenia z firmą butzbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lyszka 06.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 A ja na całe szczęście mam zupełnie odwrotne doświadczenie z firmą Butzbach ( i nie tylkoe ja, ale również nasi znajomi którzy nas ich polecili). Bardzo sprawna obsługa, ekipa montażowa profesjonalna, okna prawidłowo zamontowane,, P. Tomasz bardzo miły i pomocny. Teraz czakamy aż tynkarze skończą swoją pracę, i ekipa ma przyjechać zamontować klamki. Mąz zapomniał jak otworzyć bramę garażową i p. Tomasz jeszcze na drugi dzień dzwonił upewnić się, czy wszystko jest w porządku i czy działa i czy na pewno do nas nie podjechać i sprawdzić. Tak więc my jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy okna Butzbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-Pablo76 01.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Oby było obiektywnie zapraszam na link http://forum.muratordom.pl/post2752177.htm#2752177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts