sylwia13 23.05.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Byłam zdecydowana na kominek z DGP, ale coraz częśćiej myślę o kominku z płaszczem wodny. I zastanawiam się nad tymi dwoma firmami. Może wypowiedzą się użytkownicy tych kominków. Jakie plusy i minusy mają te kominki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 23.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Mam Makroterma od 3 lat. Działa prawie bez problemów (zawiesił mi się pływak w zbiorniku wyrównawczym). Jestem bardzo zadowolony. Kominek jest drugim źródłem ciepła (podstawowym jest gaz).Wyłaczenie prądu w niczym nie przeszkadza. Kominek przygasa i już.Moze mógłby być trochę ładniejszy, ale co tam - ciepełko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 24.05.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że jest więcej użytkowników tych kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkop 24.05.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Ja też mam Makroterma trzeci sezon jestem bardzo zdowolony .A co do wyglądu to moim zdaniem jest o wiele ładniejszy od CTM-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukol-bis 24.05.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Nie chciałbym nikogo urazić, ale Makroterm to jest prosty "cep" z dołożoną elektroniką, a CTM reprezentuje wyrafinowanie od poziomu konstrucji i zdecydowanie polecam CTM-a. Musze jeszcze wyjaśnić, że nie mam żadnego z nich (może niepotrzebnie sie odzywam ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 25.05.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witaj, mam Makroterma od dwóch zim, jestem zadowolony. U mnie kominek jako główne źródło ciepła - dodam. Sporo informacji znajdziesz tu: Płaszcz wodny PLUSY/MINUSY Klub użytkowników kominków z płaszczem wodnym itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts