luce81 23.05.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Jestem w trakcie kupna okien i dostałem dobrą propozycję z OKNOWIDU,lecz znajomy odradził mi kupno z tej firmy.Czy te okna są godne kupna?Proszę o ocenę.Za wszystkie odpowiedzi dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 24.05.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Kupiłem w zeszłym roku i nie mam żadnych negatywnych uwag. Folię ochronną zdjąłem dopiero niedawno i nie ma żadnych śladów, o których piszą w innych wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamil 05.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Co do OKNOVIDU to okna z tej firmy kupilem w 2002r. bo byly najtansze z szybami P4. Jako takich problemow nie mialem. Zaczelo sie jak chcialem je wyregulowac przed sprzedaza domu. Zanim przyjechal ktos od nich musialem wykonac kilkanascie lub kilkadziesiat telefonow i czekac okolo 3 miesiecy- to chyba rekord. Do nowego domu chcialem kupic ich okna lecz po wycenie juz nie byli tacy tani jak kiedys w porownaniu z innymi. I wybralem brazowe okna M&S z szybami P4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamil 05.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 A i najwazniejsze folie ochronna trzeba zdjac przed upalami. Ja z tym zwlekalem i mialem klopoty.Najlepszym sposobem w takiej sytuacji jest wysmarowac folie w cieply dzien maslem, po kilku dniach folia powoli schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts