Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Galeria edi

Recommended Posts

Witam!

Swoje marzenia o własnym domku zrealizowaliśmy kilkanaście lat temu tzw. sposobem gospodarczym. Jest to zaledwie połowa bliźniaka, ale działka budowlana jest gotowa do dalszej budowy, (tylko dzieci jeszcze nie...).

Utworzyłem darmowe forum edukacyjne Elektryczne Domowe Instalacje, gdzie (w Galerii edi) umieściłem fotki maszego domku marzeń:

http://monteredi.mojeforum.net/album_personal.php?user_id=2

Jako Administrator edi, bezinteresownie dzielę się nabytą wiedzą i doświadczeniami, a prowadzoną działalność na kartę podatkową traktuję jako hobby i źródło finansowania tego hobby (narzędzia i mierniki, wyjazdy na targi elektryki, prowadzenie forumedi).

P.S.

Jako wykonawca edi nie potrzebuję reklamy, ale potrzebuje je forumedi na które zapraszam zainteresowanych wykonywaniem Elektrycznych Domowych Instalacji.

• 2 months później...

Witam!

Galeria edi zmieniła nazwę na Galeria Wykonawca EDI po zmianach kosmetycznych,(edi-ego zastąpił Wykonawca EDI).

P.S.

Fotografii z mojego ogródka używam jako tapety na ekranie monitora, (zainteresowanym mogę przesłać fotki w większym wymiarze).

• 2 weeks później...

Witam!

Właśnie podmieniłem trzy tapety z mojego ogródka, na tapety z ostatniej budowy domku jednorodzinnego.

http://monteredi.mojeforum.net/album_personal.php?user_id=2

P.S.

-To ogródek w którym trwa budowa domku jednorodzinnego, co widać na trzeciej fotografii.