monter edi 23.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witam!Swoje marzenia o własnym domku zrealizowaliśmy kilkanaście lat temu tzw. sposobem gospodarczym. Jest to zaledwie połowa bliźniaka, ale działka budowlana jest gotowa do dalszej budowy, (tylko dzieci jeszcze nie...).Utworzyłem darmowe forum edukacyjne Elektryczne Domowe Instalacje, gdzie (w Galerii edi) umieściłem fotki maszego domku marzeń:http://monteredi.mojeforum.net/album_personal.php?user_id=2Jako Administrator edi, bezinteresownie dzielę się nabytą wiedzą i doświadczeniami, a prowadzoną działalność na kartę podatkową traktuję jako hobby i źródło finansowania tego hobby (narzędzia i mierniki, wyjazdy na targi elektryki, prowadzenie forumedi).P.S.Jako wykonawca edi nie potrzebuję reklamy, ale potrzebuje je forumedi na które zapraszam zainteresowanych wykonywaniem Elektrycznych Domowych Instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter edi 27.07.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam!Galeria edi zmieniła nazwę na Galeria Wykonawca EDI po zmianach kosmetycznych,(edi-ego zastąpił Wykonawca EDI).P.S.Fotografii z mojego ogródka używam jako tapety na ekranie monitora, (zainteresowanym mogę przesłać fotki w większym wymiarze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter edi 04.08.2007 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Witam! Właśnie podmieniłem trzy tapety z mojego ogródka, na tapety z ostatniej budowy domku jednorodzinnego. http://monteredi.mojeforum.net/album_personal.php?user_id=2P.S.-To ogródek w którym trwa budowa domku jednorodzinnego, co widać na trzeciej fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts