kasiaewa 23.05.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witajcie Planuję zamwić okna PCV na profilach Schuco, znalazłąm producenta Bessy na Kutrzeby w Babicach. Czy ktoś o nich coś słyszał? Będę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał.wwa.zach. 18.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ja już mam podpisaną umowę z nimi. 2 sąsiadów kupiło i nich okna, i są b.zadowoleni. w razie jakichkolwiek regulacji błyskawiczna reakcja z ich strony.Są solidni - z tego co mówią... Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał.wwa.zach. 13.04.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Okna wstawione Chodzą pięknie dołączyłem do grona zadowolonych POLECAM BESSY POLSKA I ICH OKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts