magdalenk_a 06.04.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam. Buduje również Z14 i nieukrywam że mam mały problem z kuchnia. Czy mogłabym prosić o zdjecia kuchni jak ją zagospodarowaliście. Z góry dziękuje i musze powiedzieć że wasz Z14 jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 12.04.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 jak znajdę chwilę to podeślę zdjęcia podaj maila na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenk_a 18.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 [email protected] dzieki za zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.05.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 (edytowane) fundamenty ocieplone nie do samego dołu na 3 ścianach po 50cm (około 20 cm pod ziemią będzie), a na zachodniej 80cm (jakieś 30cm pod ziemią) koszt materiału: styropian, siatka, kleje, kołki - 435złrobocizna jeszcze nie wypłacona, ale ma być coś koło 350zł razem 785zł jeszcze trzeba będzie zagruntować teraz oczekuję ekipy do zrobienia podjazdu.trzeba wykorytować, zrobić podbudowę i osadzić obrzeża śmiałe plany inwestorów przewidują jeszcze w tym roku wykonanie ogrodzenia z siatki Edytowane 14 Maja 2010 przez lbryndal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 31.05.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) sąsiad szaleje i zmusza do wykonania ogrodzenia betonowego, coraz częściej nad takim się zastanawiamy, żeby go mieć raz na zawsze z głowy do ogrodzenia 2 ściany jedna wzdłuż dojazdu a druga na granicy z sąsiadem http://www.jacek-ogrodzenia-betonowe.pl/images/09.jpg pewnie coś takiego będzie tyle tylko, że na 1,75m i płaskie u góry no i nie pomalowane Edytowane 31 Maja 2010 przez lbryndal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 01.07.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 podoba mi się ten nasz piec pełny zasyp około 100kg ekogroszku wystarcza na miesiąc grzania ciepłej wody fajnie i tanio.acha naczynia myjemy w zmywarce więc odpada mycie garów i woda ciepła zużyta w związku z tym, ale i tak jest podłączona ona do ciepłej więc pobiera ją. ogrodzenie zamówione teraz tylko czekać na dostawę i montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hg1719506905 23.08.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witamy serdecznie! Od maja br budujemy Z14 Od niedawna swoja pracę zaczął cieśla i pojawiło się pytanie: co z daszkiem nad wejściem??? Wg projektu jest bardzo wysoko! 3,70! I zastanawiamy się nad jego obniżeniem. Wy tak chyba zrobiliście, prawda? Jak to wygląda w rzeczywistości? Jest ok? Ponadto mamy pewne problemy z kuchnią (podobnie jak magdalenk_a). Również (jeśli to możliwe) prosilibyśmy o kilka zdjęć Waszej kuchni. Wejście do spiżarki umieściliśmy w tym samym miejscu co Wy, ale to i tak nie zmienia faktu, że nie mamy pomysłu gdzie wciśniemy lodówkę! Dodam jeszcze tylko, że budujemy Z14- stkę z wykuszem - który zmniejsza kuchnię ;/ Jesteśmy bardzo ciekawi, jak Wam się ogólnie mieszka w Z-14- tce? P.S. Dlaczego większość zdjęć w Waszym dzienniku jest niedostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.09.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 daszek nad wejsciem obniżyliśmy boki opadają niżej, a nie tak jak w projekcie na równi z rynną są powodem opuszczenia daszku było podniesienie ściany kolankowej, nie wiem jak by to wyglądało przy trzymaniu się projektu, wyszło fajnie przód zrobił się "masywniejszy" stare zdjęcia mam, ale widać wejście:http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/u/3/1/5/45429079_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/u/8/4/2/45385595_d.jpg my mamy lodówkę jak się patrzy na tym zdjęciu to w pierszej szafce za tym stolikiem - jest zabudowana http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/1/9/5/43176357_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/6/2/2/44174485_d.jpg zdjęć nie widać bo były na fotosiku i trzeba by było płacić więc przeniosłem się w pewnym momencie na inny serwis, a starych nie aktualizowałem mieszka się dobrzeZ14 nie jest wielki, ale w sam raz nam wystarcza, a mieszkamy tylko na dole z czasem wykończymy górę i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 24.10.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 podjazd gotowy, narazie sama podbudowa kostka moze kiedyś, albo jakiś kamyk na górę materiały+robocizna = 6770zł kamień gruby 550zł/auto x 5 kamień drobny 650zł/auto x 1 obrzeża 100 sztuk x1m za jakiś czas zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.10.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ... pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.07.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) no i jestem może kilka zdjęć jak to u nas teraz wygląda tak było: http://images32.fotosik.pl/429/ea975846b715bddbgen.jpg a jak jest pokażę jak znajdę nowe miejsce na zdjęcia ogólnie to marmolit na ścianie wykładzina obszyta na stopniach i barierka tanio i wystarczająco na razie może kiedyś będą modyfikacje u góry jedne panele na całej powierzchni\ no i na razie brak drzwi Edytowane 25 Lipca 2011 przez lbryndal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.07.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) przed domem za niedługo będę się zabierał za usypanie tam takiego wału dokładnie to przeciwpowodziowego jak są wysokie opady deszczu to woda leje sięw stronę domu z góry od sąsiada i z trawnika mojego Edytowane 25 Lipca 2011 przez lbryndal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts