lbryndal 08.06.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Wylewki wyszły super Widzę, że lecimy równiutko Jakie teraz plany, co zamierzacie robić teraz????? Pozdróweczki kasia narazie nie mogę wejść na wylewki więc nawet nie mogę je sprawdzić czy są napewno równe, ale wyglądają extra. co teraz hmmmmm.......... po ponad 3 miesiącech oczekiwania łudzimy się, że koleś zrobi nam auto i jak już je będziemy mieli to pojeździmy i poszukamy płyki jakie na wiatrołap, korytarz, kuchnię (to wszystko podłogi) orazna całą łazienkę dolną i do kuchni na ściany.narazie nie mamy koncepcji co położyć więc pewnie wpadniemy i tylko jak coś się spodoba to kupimy i już. jednak zrobi to auto?? Podałeś go gdzieś czy dobrą wolę wykazał?? czy zrobią to się okaże bo po wyjaśnieniu kilku spraw i przekonywaniu go że jednak zobowiązali się do tego stwierdził na koniec że w tym tygodniu będzie, a czy słowa dotrzyma to się zobaczy. wcześniej też obiecywał dużo i wiadomo w jakim teraz jesteśmy punkcie - ten punkt to punkt początkowy no może kilka kroczków dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 08.06.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 trzymam kciuki dzięki przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 narazie nie mogę wejść na wylewki więc nawet nie mogę je sprawdzić czy są napewno równe, ale wyglądają extra. co teraz hmmmmm.......... po ponad 3 miesiącech oczekiwania łudzimy się, że koleś zrobi nam auto i jak już je będziemy mieli to pojeździmy i poszukamy płyki jakie na wiatrołap, korytarz, kuchnię (to wszystko podłogi) orazna całą łazienkę dolną i do kuchni na ściany. narazie nie mamy koncepcji co położyć więc pewnie wpadniemy i tylko jak coś się spodoba to kupimy i już. Ja już dzisiaj po moich łaziłam Doznania niesamowite U nas w wiatrołapie, holu i kuchni będą te same płytki - jeden wybór trzy pomieszczenia Trzymam kciuki za autko pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 10.06.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 narazie nie mogę wejść na wylewki więc nawet nie mogę je sprawdzić czy są napewno równe, ale wyglądają extra. co teraz hmmmmm.......... po ponad 3 miesiącech oczekiwania łudzimy się, że koleś zrobi nam auto i jak już je będziemy mieli to pojeździmy i poszukamy płyki jakie na wiatrołap, korytarz, kuchnię (to wszystko podłogi) orazna całą łazienkę dolną i do kuchni na ściany. narazie nie mamy koncepcji co położyć więc pewnie wpadniemy i tylko jak coś się spodoba to kupimy i już. Ja już dzisiaj po moich łaziłam Doznania niesamowite U nas w wiatrołapie, holu i kuchni będą te same płytki - jeden wybór trzy pomieszczenia Trzymam kciuki za autko pozdrawiam kasia a autem zobczymy narazie jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że do gościa dotarło w końcu po 3 miesiącach wszystko a co do jednych płytek do 3 pomieszczeń to hmmmmmmm niezły pomysł, muszę pomyslec i pogadać z żonką, może znajdziemy takie co by pasowały wszędzie najgorsze jest to, że wybór jest za duży i ciężko siezdecydowac, a dodatkowo bez auta nie ma jak sięruszyć i poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 10.06.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 chodziłem sobie dzisiaj po wylewkach i jakoś tak wysoko było że hohoho, bliżej do okien i wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 10.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 chodziłem sobie dzisiaj po wylewkach i jakoś tak wysoko było że hohoho, bliżej do okien i wogóle Miałam dokładnie to samo odczucie... Nawet się wystraszyłam, że okno w kuchni za nisko, ale jak zmierzyłam to okazało się, że jest dokładnie na wysokości 85cm - blacik będzie pasował jak talala Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.06.2008 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 chodziłem sobie dzisiaj po wylewkach i jakoś tak wysoko było że hohoho, bliżej do okien i wogóle Miałam dokładnie to samo odczucie... Nawet się wystraszyłam, że okno w kuchni za nisko, ale jak zmierzyłam to okazało się, że jest dokładnie na wysokości 85cm - blacik będzie pasował jak talala Pozdróweczki kasia u mnie w kuchni ma być podobnie tyle tylko, że nie sprawdziłem sobie czy jest ok po wylewkach sprawdziłem dzisiaj i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 15.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 WYLEWKI MASZ SUPER , TYLKO MLASKAĆ , tak ogólnie nabrałeś rozpędu , fajnie pozdrowienia maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.06.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 WYLEWKI MASZ SUPER , TYLKO MLASKAĆ , tak ogólnie nabrałeś rozpędu , fajnie pozdrowienia maanmy dzięki i faktycznie wylewki są fajne, a to zatarcie tą maszynką taką spowodowało, że nie kruszy się ona i jest gładka, lepiej się ją zamiata i wogóle troszkę ruszyliśmy, ale jednak jeszcze dużo zostało do zrobienia najważniejsze na tą chwile to jest zrobienie łazienki i kuchni nawet takiej prowizorki oraz kotłowni (bo cwu mamy mieć z bojlera podłączonego do kotła c.o.) czyli względne minimum żeby mieszkać bo zrobić mały pokój i w nim jaieś panele to nawet nie liczę. narazie jeszcze ściany schną oraz wylewki, które mają dopiero tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 te drugie płytki są super, nie są taskie "łyse", puste i chyba mniej oklepane od pierwszych a.. dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 24.06.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 te drugie płytki są super, nie są taskie "łyse", puste i chyba mniej oklepane od pierwszych a.. dzień dobry witam faktycznie te drugie są takie ukwiecone no i cena dużooooooo niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 jak tam autko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 25.06.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 lbryndal, mam pytanko. Widzę na zdjęciach, że drzwi wejściowe masz osadzone kilka centymetrów ponad posadzką. Rozumiem, że dojdzie jeszcze max 2 cm np. płytek, ale co z resztą prześwitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 26.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Podziwiam !! Widziałem że się wziąłeś za samodzielne układanie płytek !! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.06.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 jak tam autko?? autko hmmmm cały czas robią, a że czekac nie mozemy w nieskończoność (już ponad 4 miesiące) to kupiliśmy inne, oczywiście z kasy na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.06.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 lbryndal, mam pytanko. Widzę na zdjęciach, że drzwi wejściowe masz osadzone kilka centymetrów ponad posadzką. Rozumiem, że dojdzie jeszcze max 2 cm np. płytek, ale co z resztą prześwitu? reszte prześwitu już zalałem betonikiem ułożyłem styropian tak jak pod wylewką i wylałem na równo z tą we wiatrołapie i została tam taka mała szczelina z 1cm która zapiankowałem. z zewnątrz przystawiłem deskę i do niej zalewałem jak ułoży się płytki to będzie ok chyba Podziwiam !! Widziałem że się wziąłeś za samodzielne układanie płytek !! Pozdrowienia w kotłowni nawet jak będzie nie bardzo to i tak wystarczy, a jak nauczę się i będzie jakoś wychodziło to może pokuszę się o ułożenie we wiatrołapie i korytarzu kto wie. napewno będę układał w całej kotłowni czyli podłoga + ściany i podłogę w spiżarce, astu metrach może dojdę do wprawy i ułożę we wiatrołapie, a potem kto wie .... boję się tylko o podłogę czy mi wyjdzie płasko bo na ścianch to fajnie się układa nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 26.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Panie glazurnik, ile pan bierzesz z metra, bo szukam fachowca Szacunek za te płytki, może i ja się zdecyduję na samodzielne klejenie. Też chcielibyśmy wprowadzić się jak najszybciej, ale boje się, że prąd będziemy mieli dopiero w październiku No i trzeba skołować trochę kasy, bo się kończy. Kredyt, brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.06.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Panie glazurnik, ile pan bierzesz z metra, bo szukam fachowca Szacunek za te płytki, może i ja się zdecyduję na samodzielne klejenie. Też chcielibyśmy wprowadzić się jak najszybciej, ale boje się, że prąd będziemy mieli dopiero w październiku No i trzeba skołować trochę kasy, bo się kończy. Kredyt, brrr... :lol: :lol: :lol: mnie własnie ta cena może zmusić do samodzielnego układania bo w okolicy liczą 30-35zł/m2 i terminy na wrzesień sierpień, a sam sobie zrobię kiedy będę miał czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 myślę, że śmiało możesz układać wszędzie te płytki, wychodzi pięknie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts